Každý má jinou představu o světě a lidech kolem sebe. Požadavky na ostatní se proto mohou zásadně lišit.

Někdo je měkký a povýšený vůči lidským slabostem a nedokáže ani pomyslet na to, že by se snažil někoho převychovat. Jiní naopak chtějí udělat svět lepším, ale z nějakého důvodu nezačínají u sebe, ale u těch, kteří jim stojí v cestě.

Jednání s takovými lidmi není snadné. Kladou na druhé zjevně přehnané požadavky, které jim z nějakého důvodu připadají zcela rozumné.

Nároční muži často nemohou najít štěstí v lásce po velmi dlouhou dobu, protože na každou potenciální milovanou kladou řadu přísných požadavků.

Podle nich by žena vedle nich měla být téměř dokonalá. Není divu, že je pro ně tak těžké potkat krásnou dámu, která splňuje všechna jejich kritéria.

Koneckonců, každý má chyby, jen takoví muži si na sobě nevšimnou ničeho špatného. Astrologové se domnívají, že mezi těmito pěti znameními zvěrokruhu jsou nejnáročnější muži.

Pannu lze bezpochyby považovat za nejnáročnějšího a nejvybíravějšího zástupce zvěrokruhu. V první řadě jsou mezi nimi nudní lidé, kteří vstoupí do cizího kláštera s vlastní chartou a snaží se přetvořit celý svět podle svých představ o ideálu.

Musíme jim však dát za pravdu; představitelé tohoto znamení jsou na sebe ještě náročnější než jejich okolí. Takový člověk může navenek působit neproniknutelným, chladnokrevným a sebevědomým dojmem.

V hloubi duše ho však trápí pochybnosti a nespokojenost s vlastní nedokonalostí.

To však činí jeho povahu ještě nesnesitelnější, takže s Pannou může vycházet jen žena s andělskou trpělivostí, která bude tohoto obtížného muže milovat celou svou duší se všemi jeho šváby.

Býk chce pro sebe vždy to nejlepší. A tento požadavek se plně vztahuje na jeho potenciální milovanou.

Zástupci tohoto znamení si mohou velmi dlouho a pečlivě prohlížet ženu, které se podařilo upoutat jejich pozornost. Nikdy neudělají první krok, dokud nebudou přesvědčeni, že je to žena, kterou potřebují.

Býci nejsou tak líní, ale přesto neradi plýtvají energií. Proto se nebudou snažit získat srdce nedostupné krásky, dokud nebudou přesvědčeni, že "hra stojí za svíčku".

A pak využijí veškerý svůj přirozený šarm a umění svádění, aby na svou vyvolenou zapůsobily. A určitě se setkají s odezvou, protože Býci dokážou být velmi přesvědčiví, když to opravdu potřebují.

Lev věří, že jen pravá královna se může stát jeho partnerkou. Nic menšího nepřijme. Což je však pro královskou osobu zcela přirozené.

Vyvolený tohoto náročného muže by měl ve společnosti zazářit natolik, aby se všichni zástupci silnějšího pohlaví odvrátili a záviděli šťastlivci, kterému se podařilo získat takový diamant.

Zároveň se musí doma proměnit v ideální milenku, starostlivou matku a milující manželku.

Najít dokonalého životního partnera samozřejmě není snadné. Leo však kupodivu vždy uspěje.

Štír klade na svou potenciální lásku tak vysoké nároky, že zůstává velmi dlouho svobodný. Dělá to zcela vědomě, protože se svým způsobem bojí vážného vztahu a snaží se zůstat déle svobodný.

Zástupci tohoto neodolatelného znamení mají mnoho letmých milostných vztahů, na které se snadno zapomíná.

Jakmile se však v jeho životě objeví dokonalá žena, kterou potřebuje, Štír zapomene na všechny intriky a stane se oddaným milencem. Umí rozpoznat skutečný poklad a nikdy ho neopustí.

Kozorozi mají také vysoké nároky na ženy. Tito muži jsou v podstatě nároční na každého, kdo je vedle nich.

Těžko se smiřují s lidskou nedokonalostí. Kozorozi se často snaží převychovávat ty, kteří nezapadají do jejich představy o ideálním světě. Tyto pokusy však nevyhnutelně selhávají.

Hlavní foto: google.com