Znamení zvěrokruhu ovlivňuje nejen charakter, ale také zdraví. Dává člověku určité charakterové vlastnosti, které již ovlivňují fyzickou zdatnost.

4 znamení s nejsilnějším fyzickým zdravím

Berani mají výborné zdraví, protože nemají sklon k sebemrskačství, snadno mění své nálady. Tam, kde ostatní budou dlouho přemýšlet a dělat si starosti, se Beran dokáže uvolnit. Klíčem k úspěchu je schopnost relaxovat. Beran plýtvá méně energie na nervový systém, takže je zdravější než ostatní. A to vůbec neznamená, že Beran neonemocní. Samozřejmě onemocní, někdy je čeká operace, ale všechno se rychle uzdraví. Po nich všechno uteče jako voda z kachny.

Dalším zdravým znamením je Střelec. Ti, pokud si nebudou kazit zdraví špatnými návyky a neuváženými činy, se dožijí 100 let. Střelci se musí více obávat zranění. A pokud jde o zdraví, stačí nebýt neopatrný, včas sundat kopí z ramene, i když se zdá, že to zatím nevadí. A všechno bude krásné a úžasné.

Lvi jsou obdařeni vynikajícím zdravím. Mají ochranný mechanismus: ponoří se do sebe, do tvorby, do práce, do vztahů. Lvi neplýtvají nervovými buňkami. Proto jsou zdraví jako koně. Lvi však mohou trpět chronickými nemocemi, které jim však při správné péči neublíží. A Lvi se umí mít rádi jako nikdo jiný.

Dalším znamením, které si málokdy stěžuje na své zdraví, jsou Blíženci. Spíše takto: Blíženci si mohou pravidelně stěžovat, že jsou strašně nemocná, mohou mít duševní poruchy, protože jsou géniové a šílenství je druhou stranou geniality. Blíženci jsou však přirozeně zdravá. Stačí nepřibírat na váze, méně se trápit a nebýt hypochondr. Touha po emocích je hlavní drogou Blíženců. To je činí nestabilními.

O dalších znacích

Rakovina se neustále něčeho obává. Jsou dost podezřívaví, i když ne vždy. Jsou citliví, ale snaží se to nedávat najevo.

Panny jsou citlivé vzhledem k hloubce svých negativních zkušeností. Panny často pociťují kyvadlo emocí. Dělejte si méně starostí a méně přemýšlejte, Panny. Učte se od Berana.

Váhy jsou znamením s průměrným fyzickým zdravím. Váhy se však o sebe postarají samy. Mají vysoce vyvinutý pud sebezáchovy.

Štíři jsou příliš emocionální. Ačkoli jejich oddanost životu jim pomáhá, aby se neodpoutali, a obecně mají Štíři dobré zdraví.

Kozorohy vždycky něco trápí. Mají v sobě špetku masochismu. Někdy chtějí onemocnět, aby se o ně postarali. Léčí se prací, zaneprázdněností.

Vodnáři jsou dostatečně zdraví, problémy se mohou objevit až ve zralejším věku, a to hlavně kvůli citové nespokojenosti se svým životem. Vodnáři vždy potřebují trochu víc, než mají, a také ostatní.

Ryby nejsou zdravé a emocionálně stabilní. Nervové problémy. Jsou náchylní k závislostem, včetně alkoholu, jako ostatně všechna znamení Vodnáře. Fyzicky se Ryby rodí bez vad, ale svými zkušenostmi si mohou ublížit.

Hlavní foto: google.com