Která znamení zvěrokruhu žijí v neustálém konfliktu?

Je dobré, když se s někým setkáte poprvé a hned si s ním rozumíte. Odněkud se vynořují společná témata k hovoru a vtipy.

Stává se to ale i naopak: můžete se s dotyčným znát velmi dlouho, ale komunikace s ním není příliš dobrá. Nerozumíte humoru toho druhého, neustále na sobě vidíte chyby. Nepotřebujete důvod k tomu, abyste se začali hádat - zdá se, že jste v neustálém konfliktu.

Která jsou znamení zvěrokruhu?

Lev a Býk

Ohniví Lvi jsou zvyklí být středem pozornosti a dostávat komplimenty jen tak. Přízemní Býci tento životní styl nemají rádi: okázalou sebelásku často považují za marnivost, kterou z celé duše nesnesou. Naopak pro lvy je Bull příliš omezený a nudný až extrémní.

Kozoroh a Beran

Když se Kozoroh a Beran dají dohromady - očekávejte problémy. Tato dvě znamení jsou pravděpodobně nejtvrdohlavějšími znameními, jen jejich cíle jsou odlišné. Kozoroh pracuje pro společnou věc, zatímco Beran pracuje pouze pro sebe. Pro Kozoroha je důležité dělat to kvůli procesu, pro Berana kvůli lepšímu výsledku. A ani jeden z nich se nevzdá!

Blíženci a Štír

Tyto vztahy postupně připraví oba účastníky o sílu. Štíři jsou nároční a do každého vztahu vkládají velké naděje, zatímco Blíženci jsou svobodomyslnější. Ti dva mohou být zpočátku fascinováni jeden druhým, ale to se poměrně rychle změní: Blíženci se budou děsit vážných úmyslů a Štíři upovídanosti a infantilnosti.

Rak a Panna

Vztah mezi nimi je podobný vztahu rodič-dítě. Panny toho uvnitř hodně prožívají, ale hned dávají najevo, co od vztahu chtějí. Lidé ve znamení Raka jsou jemnější, intuitivnější a emocionálnější. Nejsou pro ně důležitá slova, ale pocity. V důsledku toho si budou Raci neustále vybíjet zlost na lidech ve znamení Panny, obviňovat je z lhostejnosti a Panny budou unavené z práce "chůvy" pro věčně naštvané Raky.

Hlavní foto: ellegirl