Změny k lepšímu.

Beran

Někdo má zřejmě velké štěstí. A tím "někým" jste vy. V následujících měsících vás čeká impozantní start kariéry (jen nepochybujte o sobě a svých silných stránkách). Také v srdečních záležitostech se vše bude vyvíjet tím nejromantičtějším způsobem.

Býk

Ať už se kolem vás děje cokoli, odstupte od vnějšího hluku a naslouchejte svému vnitřnímu hlasu. Pokud se naučíte rozpoznávat své vlastní touhy, budete si moci vybudovat život, o jakém jste vždy snili. Pamatujte: vše je ve vašich rukou.

Panna

Zdá se, že vše, čeho se dotknete, je předurčeno k úspěchu. Stačí tedy definovat své cíle a postupně naplánovat své kroky. Nestyďte se vystoupit ze své komfortní zóny a buďte flexibilní, aby vše dopadlo ve váš prospěch.

Střelec

Poslední jarní měsíc slibuje velkou dávku vzrušení, která potrvá celé léto. A bude horko! Rande jako ve filmu, tanec až do rána, smích a slzy (jen ze štěstí) - hvězdy říkají, že vás čeká nová etapa vašeho vztahu. Nejdůležitější je otevřít své srdce a nebát se překvapení.

Kozoroh

Čas příležitostí - týká se vaší nejbližší budoucnosti. Nyní máte vše, co potřebujete k vybudování života svých snů: hvězdy vám slibují, že vám pomohou ve všem a všude. Kariéra? Vztah? Setkání se stejným mužem? Všechno do sebe zapadne, jen nepropásněte ten správný okamžik.

Hlavní foto: glamour