Existují znamení zvěrokruhu, která chtějí být u své druhé polovičky vždy nejen na prvním místě, ale chtějí být pro svého milovaného/milovanou jediná na celém světě. Jsou velmi žárliví a někdy je to s nimi velmi těžké, protože se zdá, že své polovičce doslova nedají vydechnout.

Jaká jsou podle astrologů nejžárlivější znamení zvěrokruhu?

Beran

Berani nežárlí proto, že by si nebyli jisti sami sebou nebo svým partnerem, ani proto, že by jim chybělo sebevědomí. Jsou prostě zvyklí ho mít. Lidé v tomto znamení zvěrokruhu jsou velmi dominantní a žárliví. Vše, co je jejich, by mělo být stoprocentně jejich. Proto Berani nemohou přijmout situaci, kdy jejich druhá polovička věnuje pozornost někomu jinému. Beran by měl být jediný.

Lev

Lev prostě nedokáže pochopit, jak je možné, že se myšlenky jeho partnera jednoduše zabývají někým jiným. Lidé v tomto znamení zvěrokruhu jsou velmi sobečtí a narcističtí. Vědí, jak jsou skvělí. Proto se strašně rozčilují, když se středem pozornosti nestanou oni, ale někdo jiný. To je slabá stránka Lva.

Štír

Štíři jsou velmi žárliví. Jsou impulzivní, vášniví, vznětliví a emocionální. Snadno ztrácejí nervy a bodají na nejbolestivějším místě. Lidé v tomto znamení zvěrokruhu však mají také svou slabou stránku - žárlivost. Štír je prostě povinen ovládnout myšlenky své oběti, musí ji otrávit jedem. A pokud se oběť ohradí, Štíra to prostě začne štvát.

Rak

Na rozdíl od předchozích znamení zvěrokruhu Raci nežárlí, protože chtějí být vládci něčího života. Důvodem je nedostatek sebedůvěry. Nízké sebevědomí se promítá do nadměrné vybíravosti. Raci neustále čekají na rozchod, že každý pohled jejich partnera na druhou osobu je již zradou. Rak ve své žárlivosti dokáže vyvolat skutečnou hysterii a proměnit život v takové peklo, že se stane důvodem, proč od něj partner utíká.

Hlavní foto: google.com