Dívka Chanko Kano se narodila v roce 2017 v Japonsku. Už od narození měla bujné vlasy, které s každým dalším měsícem houstly a prodlužovaly se.

foto: laykni.com

Když bylo holčičce šest měsíců, založila si její matka účet na Instagramu a začala sdílet její fotografie. Po nějaké době si Chanko získal mnoho fanoušků.

foto: laykni.com

Dívku proslavily její nádherné vlasy, a když jí byl asi rok, byla s ní natočena reklama, kterou vysílaly televizní stanice.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Po této události se Chanko stal známým i v dalších zemích. Zvýšila se také aktivita na jejím profilu na sociálních sítích, kde má již více než 100 000 odběratelů. Mnoho lidí s potěšením sledovalo, jak dívka vyrůstá.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Časem s ní podepsalo smlouvu několik módních časopisů a začala se objevovat na jejich obálkách.

foto: laykni.com

S přibývajícím věkem se Čankovy vlasy staly standardnějšími, ale stále jsou velmi husté a objemné. Někdy je třeba je zkrátit, aby se předešlo problémům s ošetřováním.

foto: laykni.com

Nyní jsou jí tři roky a její kariéra stále nabírá na obrátkách. Účastní se různých festivalů, přehlídek, vystupuje v televizi a poskytuje rozhovory svým rodičům.

foto: laykni.com

Nyní už vlasy nejsou jejím hlavním atributem. Na svém profilu má více než 400 000 odběratelů a módní zakázky a akce s ní jsou předem naplánované.

foto: laykni.com

Chanko je ještě dítě, ale už teď se jí rýsuje budoucnost v modelingu nebo televizi. Sama dívka, stejně jako mnoho dětí v jejím věku, sní o tom, že se stane herečkou, ráda jí sladkosti a hraje si s panenkami.

foto: laykni.com

Přejeme dívce tvůrčí úspěch a hodně štěstí ve všech jejích aktivitách!

Hlavní foto: laykni.com