Zástupci těchto znamení zvěrokruhu lžou, jako by lhali, neradi říkají pravdu. Raději lžou nebo říkají to, co od nich druhá osoba očekává.

Váhy

To neznamená, že Váhy rády podvádějí, ale nějak se to samo nabízí. Stejně jako ostatní dvojí znamení často mění názory, takže to, co říkají, se jim může zdát zcela upřímné. Ale po pěti minutách budou uvažovat úplně jinak. Váhy obecně lžou, ale dělají to neúmyslně a pravděpodobně ne ze zlého úmyslu. Navíc nepochybují o tom, že to dělají i ostatní.

Kozoroh

Kozorozi budou upřímní, dokud jim to bude vyhovovat. Pokud je pro ambiciózní Kozorohy lež výhodná a slouží k dosažení jejich cílů nebo plánů, budou lhát bez mrknutí oka. Obecně platí, že buďte obezřetní a raději si vše ověřte, než abyste slepě důvěřovali.

Štír

Štíři nelžou, ve skutečnosti jsou to extrémně tajnůstkářská stvoření, lidé tohoto znamení nedůvěřují ostatním. Mohou se otevřít jedné nejbližší osobě. Nemluví o svých tajemstvích, ale mlčí; věnujte pozornost tomu, o čem mlčí, jejich myšlenky jsou zde. Ve společnosti nedávají najevo své skutečné emoce, skrývají své rozpoložení a náladu.

Vodnář

Představitelé znamení Vodnáře se vyhýbají projevování svých citů a emocí, stejně jako Štíři jsou tajnůstkáři, nepochopíte a nevíte, jaké vášně se skrývají v jejich duši. Řeknou vám, že je vše v pořádku, ale nevysvětlí vám svou nespokojenost ani svůj psychický stav. Svým blízkým nechtějí o problémech říkat, aby je nezatěžovali zbytečnými informacemi, i když je to často na škodu věci.

Ryby

Ryby si samy vytvářejí imaginární svět za doprovodu krásné hudby. Těmto něžným stvořením se zdá skutečný svět příliš krutý a snaží se vše vymalovat svými barvami. Často lžou a přikrášlují skutečnost. Často předstírají, že jsou obětí, a lžou o problémech, aby je bylo líto.

Rak

Hlavními podvodníky zvěrokruhu jsou Raci, málokdo se jim vyrovná. Lžou věrohodně, elegantně, snadno a příjemně, aby je ostatní nepodezřívali ze lži. Rádi manipulují a mnozí jim na to skočí, aniž by si toho všimli. Raci mají vždy přitažlivé charisma, i když si uvědomují, že lžou, není možné s nimi přerušit všechny vztahy. Vždy se budou věrohodně vymlouvat a není možné je chytit. Vždy mají přátele, budou lhát tak, aby je jejich přátelé určitě vyslechli a pomohli jim.

Hlavní foto: google