Od těchto znamení zvěrokruhu se nachlazením nenakazíte.

Hvězdy obdařily některá znamení výjimečnou imunitou vůči mnoha nemocem. I když onemocní, nebudou mít žádné nepříjemné následky.

Ryby jsou nejzodpovědnější, pokud jde o zdraví: zkoušejí nové metody správné výživy a kupují ovoce a zeleninu s největším množstvím vitamínů. Kromě toho zástupci tohoto znamení nezapomínají pravidelně navštěvovat lékaře.

Blíženci jsou kontraindikována, pokud jde o onemocnění: jsou na to příliš zaneprázdněná. Zástupci tohoto znamení nemohou ležet v posteli, i když mají mírnou teplotu.

Panny mají od narození silnou imunitu, kterou se snaží všemožně posilovat. Jediná nevýhoda: neustálá ostražitost v otázkách vlastního zdraví dělá z představitelů tohoto znamení hypochondry.

Býk má také štěstí, pokud jde o zdraví. Navíc zástupci tohoto znamení neradi chodí k lékařům, takže se snaží vystačit si sami: s čajem a medem.

Štíři si na svůj blahobyt nemusí stěžovat. Astrologové však radí představitelům tohoto znamení, aby se nedostávali do depresí, jinak se fyzické zdraví spolu s duševním rychle zhorší.

Hlavní foto: readovka