Každého z nás zajímá, co o každém znamení zvěrokruhu ví, jaký osud mu předurčuje. Jak nás testuje. Jestliže osud rozděluje naše životy na jakési černé a bílé pruhy - dnes je obloha jasná a zítra jsou mraky - a to je život, pak některá znamení zvěrokruhu mají jednotný černý pruh. Jejich problémy se množí jako houby po dešti. V dnešním článku zjistíme, kdo a jak má štěstí!

Beran

Hlavním problémem, který komplikuje život všem Beranům, je jejich kategorický sklon k přehánění. Mohou zveličit drobné problémy do globálních rozměrů, za nimiž nejsou vidět řešení ležící na povrchu. Tento přístup k životu hromadí problémy. Příbuzní a blízcí Beranům hned nepřispěchají na pomoc, protože se opakovaně setkali s jejich nekontrolovatelnou agresivitou, která dosahuje téměř sadismu.

Berani sami trpí svou destruktivní zuřivostí, která je přivádí do extrémů od hyperzodpovědnosti až po sebezapření. Jsou netolerantní k odlišným názorům, málokdy přiznají, že se mýlí, a neustále usilují o sebepotvrzení. Chcete-li zlepšit svůj vztah s osudem, musíte se naučit trpělivosti. Ovládat své emoce a činy, umět se podřídit a řešit problémy s chladnou hlavou Beranovi výrazně zjednoduší život.

Blíženci

Blíženci mají dvě hlavní překážky šťastného života - nestálost a sklon k fatalismu. Jejich nálady nepodléhají logice a pravidelnosti, takže ne každý s nimi chce jednat ze strachu, že bude podveden. Blíženci to nedělají ze zlého úmyslu.

Prostě si to v určitém okamžiku rozmyslí jen kvůli určitým okolnostem. Když v důsledku toho selžou, nehledají zdroj svých problémů. Rádi si myslí, že je to výsledek náhody.

Nepřispívá to k úspěchu Blíženců a jejich vrozené sebestřednosti. Svět by se podle nich měl točit jen kolem nich. A pokud se kvůli tomu někdo cítí špatně, je to jen jeho problém. Osud se k arogantním lidem obvykle obrací zády, a aby mu viděli do tváře, budou se Blíženci muset naučit vzít odpovědnost za svůj život do vlastních rukou.

Rak

Štěstí Raků brání přílišná opatrnost a sklon k nečinnému snění. Rakové mají mnoho pozitivních vlastností a bohaté životní zkušenosti, ale nejčastěji je nedokážou využít k růstu a dosažení vytoužených výšin a schovávají se do svého brnění. Osud hýčká ty, kteří jdou neohroženě za svým cílem a nebojí se stvořených přízraků. Tendence Raků k hlubokému pesimismu v analýze, známé "vždy jeden krok vpřed a dva kroky zpět", je bude držet na okraji života.

Aby se Raci stali oblíbenci osudu, budou muset použít přísloví, podle kterého by měl kůň myslet - má větší hlavu. Zástupci znamení by si měli stanovovat cíle s větší jistotou, jednat aktivněji a postupovat vpřed bez ohlížení se zpět a do bezpečí "hýčkání". Samozřejmě chrání, ale nejen před problémy, ale i před životem.

Váhy

Váhy celý život bojují s pokušením předstírat a nebýt. Jsou velmi závislí na mínění druhých, takže udělají cokoli a podstoupí jakoukoli lest, aby získali pochvalu, uznání, obdiv a povzbuzení.

Tím, že jsou Váhy neustále připraveny ospravedlnit očekávání, která jsou na ně kladena, ztrácejí příliš mnoho tvůrčí energie, a proto nejsou schopny realizovat své vlastní nápady. Mohou pouze ztělesňovat a rozvíjet nápady a projekty jiných lidí.

Pro Váhy je obtížné vyrovnat se s množstvím komplexů, které vedou k nesmazatelnému pocitu viny, neschopnosti říci ne, nedostatku závazků a nestabilní vůli.

S touto kombinací obtížných vlastností nemohou chytit vlnu štěstí. Ke štěstí Vahám pomůže, když se oprostí od více pohledů na věc, vytvoří si vlastní názor a dokáží ho využít při důležitých rozhodnutích.

Štír

Štíři si svůj osud vytvářejí sami. Protože však nejsou příznivci snadných cest, často si záměrně koledují o potíže, protože upřímně věří, že štěstí není nikdy snadné. Štíři jsou velmi houževnatí tváří v tvář nepřízni osudu a mají neuvěřitelnou schopnost znovuzrození z popela. Jen díky této vůli k životu je osud považuje za důstojné soupeře. To však ztěžuje život.

Štíři nejsou zvyklí se vzdávat, ani když si to žádá sám osud - jejich tvrdohlavost je neochvějná. Kromě toho jsou to individualisté, kteří nesnášejí základy a pohrdají názorem davu.

Jejich neschopnost přizpůsobit se měnícímu se světu je samozřejmě velkým problémem. Obětavost a vytrvalost Štíra často dláždí cestu k vítězství, ale často osud přenechá své pozice bez boje těm, kteří umějí včas ustoupit a přistoupit na rozumný kompromis.

Ryby

Kořenem všeho rybího zla je zmítání se mezi extrémy. Někteří jsou náchylní k melancholii a citlivosti na všechny projevy života )pozitivní i negativní).

Jiní mají naopak nervózní a energickou povahu a žijí v neustálém vyčerpávajícím napětí. Neustálý boj s překážkami osudu často vede k psychickému a fyzickému vyčerpání.

Dávají do toho všechny své síly, dokazují své právo na štěstí a často se stávají rukojmími vlastního přesvědčení, že čím více jim dávám, tím více si zasloužím štěstí. Takže když se objeví problémy, upřímně nechápou proč.

Jelikož si Ryby zvykly na nápor problémů, jsou schopny vidět znamení v každé nepředvídané situaci a panikařit z jakéhokoli důvodu. Aby osud přestal být pro Ryby rozsudkem, měly by se obrátit samy k sobě, naučit se lépe porozumět své duši a přestat být obětí své vlastní zkázy.

Hlavní foto: google.com