Patronát nebeských sil pociťuje každý jinak. Andělé strážní nás chrání, dávají nám lekce, upozorňují nás na iluze a chyby, vysvětlují nám, proč máme dělat věci tak, jak je děláme. Rozluštit neviditelná poselství není snadné, a pokud se nám to nepodaří, děláme stále chyby.

Existují znamení zvěrokruhu, která jsou po celý život pod ochranou anděla strážného. O takových lidech se říká, že se "narodili v košili". - obdivovat, jak se jim daří dostat se z beznadějných situací bez větších ztrát. Dokonce i skeptici se diví, proč tomu tak je. Obvykle se tito lidé rodí v určitých souhvězdích zvěrokruhu.

Blíženci

Všechny důležité a zodpovědné události, které se stanou lidem ve znamení Blíženců, jsou dílem náhody, a to šťastné. Najdou užitečné informace, setkají se s těmi správnými lidmi a získají potřebné znalosti. Blíženci rychle rozpoznávají potřeby druhých a vědí, jak se v dané situaci zachovat. Dokážou proměnit jakoukoli okolnost ve spojence.

Lze hovořit o neuvěřitelné intuici doprovázené štěstím, ale právě přímluva anděla činí Blížence necitlivými vůči mnoha potížím.

Panna

Představitel tohoto znamení věří, že všechny úspěchy jsou výsledkem usilovné práce na sobě, pečlivé analýzy a prozřetelnost s tím nemá nic společného. Všechna rozhodnutí týkající se Panny jsou však diktována hlasem shora. Panna vycítí, kdy je čas být aktivní a kdy je čas se uklidnit, aby se vyhnula problémům. Jasná mysl, postřeh a vytrvalost jsou velmi posíleny pomocí nebeských přímluvců, kteří své svěřence vždy doprovázejí.

Střelec

Střelec snadno dosáhne toho, co chce, a nebojí se snít, protože všechny jeho nápady se rychle začnou naplňovat. Štěstí, které provází lidi v tomto znamení, se vztahuje na všechny v jejich okolí. Aniž by si to Střelec uvědomoval, nasměruje své příbuzné a přátele na správnou cestu. Střelec prochází životem bez znalosti únavy, zapojuje se a pomáhá každému, koho potká. Jeho andělé ho obdaří silou, kterou přijme.

Hlavní foto: turba-urba.org