V průběhu let se charakter každého člověka mění k horšímu. Negativní vlastnosti lidí se prohlubují, v důsledku čehož je někdy velmi obtížné s nimi komunikovat.

Zároveň se však mnozí stále ovládají a jen občas projeví své ošklivé rysy.

Jsou však lidé, kteří se v dospělosti stanou jednoduše nesnesitelnými.

Jedná se o muže narozené ve dvou znameních zvěrokruhu.

Štír

Muži z této konstelace si vždy a ve všem myslí, že mají pravdu. Štíři vidí všechny nedokonalosti a spěchají na ně upozornit ostatní. Komentují všechny v řadě, ukazují ostatním, jak mají žít, jak a kdy jednat. V průběhu let se z toho stane zvyk, který se jim nepodaří odstranit. V důsledku toho se Štíři začnou s každým střetávat, hádat se. A někdy prostě odmítají komunikovat, začnou mlčet, což situaci ještě zhoršuje, protože v této situaci nikdo nemůže pochopit, co potřebují.

Blíženci

Zástupci tohoto souhvězdí zvěrokruhu se vyznačují společenskostí, rádi jsou středem pozornosti. V průběhu let tato potřeba nikam nemizí, ale jen se prohlubuje. Blíženci začnou vyhledávat známky pozornosti a dožadovat se interakce s nimi. Nezbavují se ani své lehkomyslnosti, kterou nadále projevují. To vše často vede k tomu, že se dostávají do nepříjemných příběhů a vytvářejí problémy, které musí řešit ostatní.

Komunikace s muži z tohoto znamení v dospělosti je téměř nemožná. Oni sami to nechápou, a proto se chovají jako obvykle.

Hlavní foto: google.com