Astrologové tvrdí, že lidé narození v každém z těchto čtyř znamení zvěrokruhu mají neuvěřitelně silné povahy. Pokud se jim jakkoli připletete do cesty, máte jen jednu ze dvou možností: buď se omluvit a doufat, že vám odpustí, nebo utéct v naději, že vás nechytí...

A upřímně řečeno, ani nevíme, která možnost by byla nejlepší!

V každém případě vás síla vůle těchto znamení zvěrokruhu může skutečně překvapit. Jsou to mnohem lepší přátelé než nepřátelé! To proto, že VŽDY dostanou, co chtějí!

Beran (21. března - 19. dubna)

Lidé ve znamení Berana jsou opravdoví rebelové, kteří jsou připraveni kdykoli a kdekoli se postavit za své zájmy. Příliš si váží sami sebe na to, aby se nechali zastrašovat nebo někomu vnucovat svou vůli.

Berani však nikdy nevyužívají svou energii k tomu, aby lidem ubližovali. U Beranů se nikdy nesetkáte s krutostí nebo tvrdohlavostí jen proto, že mají špatnou náladu. Pokud však jemu nebo jeho blízkým ublížíte byť jen slovem, budete mít velký problém!

Býk (20. dubna - 20. května)

Je nepravděpodobné, že byste jemného a dobromyslného Býka podezírali z nezdolné vůle. Ale nikdy nesuďte knihu podle obalu!

Býci se velmi zlobí, když vidí, že se jim někdo snaží vzít něco, co mají rádi. To se netýká jen lidí, ale i věcí. Zkuste člověku ve znamení Býka vzít něco, co mu patří, a příště uvidíte jeho pravou tvář.

Kozoroh (20. prosince - 10. ledna)

Síla vůle Kozoroha se projevuje tím, že se vždy drží v mezích slušnosti a dělá věci sám za sebe. Je si dobře vědom toho, že jen málo lidí je ochotno naslouchat pravdě. Proto se Kozorozi obvykle chovají spíše klidně.

Lhostejnost Kozorohů je jejich zásadový přístup k lidem. To pomáhá představitelům tohoto znamení chránit se před těmi, kteří by z toho či onoho důvodu chtěli zničit jejich sebevědomí. Pokud blokování nepřátel selže, Kozoroh začne jednat. Pak je nutné se od něj držet dál!

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Vodnářova silná vůle je poněkud podobná lhostejnému postoji Kozoroha k lidem. To se však objevuje pouze tehdy, když se představitel tohoto znamení bojí, že nebude doceněn.

To znamená, že Vodnář nepotřebuje přátele. Spíše se obává, že někteří lidé začnou vyvozovat nesprávné závěry dříve, než ho lépe poznají.

Proto na vás může být Vodnář na začátku známosti dost přísný a náročný. Čím blíže ho však poznáte, tím přátelštější a otevřenější k vám bude.

Hlavní foto: lamp.im