Světoznámá interpretka romantických balad, zpěvačka Cher, je i přes svůj pokročilý věk stále na vrcholu své aktivity a popularity. Jistě mi dáte za pravdu, že v 76 letech je románek s 36letým fešákem Alexanderem Edwardsem, večírky s rapperem Tygou, uvedení nové kolekce vůní pod vlastní značkou a nezapomenutelné zazáření na pařížském týdnu módy docela úspěch.

foto: adme.media

Na poslední přehlídce kolekcí módního domu (Paris Fashion week 2022), která se konala v září v Paříži, se Cher překvapivě objevila na závěrečné show značky Balmain. Popová diva se objevila na molu s kreativním ředitelem Balmain Olivierem Rousteingem a zastínila profesionální modelky.

Efekt "wow" vytvořil Cherin outfit - elegantní kombinéza s "tvarovanými" rameny a vestavěnými rukavicemi ve stylu rokenrolu. Masivní kožené boty na platformě a zářivě stříbrné odstíny připomněly všem fanouškům slavné zpěvačky její okouzlující koncerty. Sama Cher po přehlídce přiznala, že se na pódiu skvěle bavila a že samotná přehlídka byla "pravděpodobně nejlepší módní přehlídkou".

foto: adme.media

Na Cherině neutuchajícím mládí má samozřejmě velký podíl genetika a nákladné plastické operace, ale v arzenálu hvězdy je i několik praktických technik, které si může vypůjčit.

  • Žádné špatné návyky. Cher, stejně jako mnoho dalších celebrit (například Jennifer Lopez), se kategoricky zdržuje všech pokušení života celebrit. Sher říká, že všechny špatné návyky negativně ovlivňují barvu, strukturu a pružnost pokožky a samozřejmě způsobují vznik vrásek. A v průběhu let se tento efekt jen kumuluje.
  • Zdravé stravování s možností nechat se hýčkat. Slavná zpěvačka po celou svou kariéru dodržuje přísnou dietu. Díky tomu si udržuje štíhlou postavu (61 kg při výšce 170 cm ve věku 76 let) a zároveň se zbavuje přebytečných tuků a sacharidů. Cher tedy nejí maso vůbec, přísně omezuje sýry a mléko, ale občas si dovolí zákusky a sladkosti, zejména čokoládu.
  • Sport jako životní styl. Popová diva se i nadále tvrdošíjně věnuje vytrvalostnímu kardio tréninku pětkrát týdně. Cher říká, že její trenér jí "nedává odkaz na její věk", pokud jde o její fitness zátěž. Díky takové nekompromisnosti v posilovně zvládá turné, natáčení i módní přehlídky.
  • Pracuje na sobě a neustále se rozvíjí. Cher věří, že její vrozený workoholismus je hlavním faktorem její neochvějné krásy. Tvrdí, že neustálá aktivita dává jejímu životu smysl, pomáhá jí bojovat s úzkostí a užívat si společenského života, což výrazně snižuje negativní účinky stresu na zdraví a mladistvost její pleti.

Stojí však za zmínku, že slavná popová diva nezanedbává mnoho dostupných triků, jako je barvení vlasů. Cher se nikdy neobjevila na veřejnosti s šedivými vlasy a sama tvrdí, že by si šedivé vlasy nikdy nenechala narůst: "Ostatním dívkám to nevadí." Jak vidíte, nejsou zde žádné cizí technologie, ale každý recept je použitelný jak pro hvězdu, tak pro život běžného člověka.

foto: adme.media

Troufli byste si na takový kostým?

Hlavní foto: adme.media