Takový člověk bude ve všem hledat vlastní prospěch, využije každé příležitosti, aby získal to, co chce. Využije něčí důvěřivosti a naivity.

Náhodní lidé nemají výše uvedené sklony a způsoby. Jsou vlastní pouze lidem narozeným v několika znameních zvěrokruhu.

Vodnář

Chování těchto lidí nelze předvídat. Vodnáři se umějí přátelit, ale nelze je označit za dobrosrdečné a nesobecké.

Pokud představitelé tohoto znamení projeví svou vnímavost, snadno si všimnou drobných detailů a pochopí, jak se chovat, aby získali to, co chtějí. Takoví lidé jsou kreativní při dosahování svých cílů, aniž by způsobovali utrpení svým blízkým.

Blíženci

Zástupci z této konstelace jsou schopni najít kontakt s ostatními, přitáhnout k sobě lidi. Blíženci využijí svůj šarm k nalezení zajímavých informací a poté je začnou používat pro své vlastní účely.

Blíženci dovedně využívají všechny informace. Zástupci tohoto znamení jsou rychlí a obratní v útoku na protivníka a okamžitě ho zničí.

Štír

To neznamená, že lidé v tomto znamení budou první, kdo někoho napadne. Štíři se však umí bránit. A tuto dovednost využijí při první lepší příležitosti.

Tito lidé budou čekat na rozhodné jednání protivníka, aby zjistili, co udělá. V takové situaci se budou moci rychle zorientovat a vytvořit si strategii chování. Útok Štírů bude velmi bolestivý, protože vědí, jak správně rozdělit své síly.

Beran

Pro dosažení vlastních cílů jsou tito jedinci připraveni prorazit hlavou zeď, aby zničili vše, co jim stojí v cestě. Berani se vyznačují odvahou a odhodláním.

Jsou poměrně impulzivní, vznětliví. Nebudou protahovat čas, budou jednat co nejrychleji. Berani mohou zapomenout na obecně přijímané normy, na morálku, pokud se na obzoru objeví jejich vytoužený cíl.

Kozoroh

Lidé v tomto znamení jsou skuteční tyrani. Jejich okolí to však netuší, protože Kozorozi to dobře skrývají. Zástupci tohoto znamení zůstávají vždy klidní. Zároveň však Kozorozi obvykle jednají rozhodně.

Ublíží ostatním, pokud jim to pomůže získat to, co chtějí. Kozorozi nebudou s nikým sympatizovat, nebudou se snažit s nikým najít společnou řeč, aby dosáhli porozumění.

Lidé z výše uvedených zvířetníkových konstelací se někdy chovají tvrdě a projevují aroganci. To je charakterizuje v tom nejlepším světle a nutí ostatní vyhýbat se jakémukoli kontaktu s nimi.

Hlavní foto: google.com