Říká se, že když umíš počítat do deseti, řekni všem, že umíš počítat jen do sedmi. Ach ano! Dnes se dozvíte o znameních zvěrokruhu, jejichž zástupci nejsou ve tmě. To nemusí nutně znamenat nic špatného, spíše nevíte, co se jim honí hlavou.

Neberte tento článek příliš vážně. Je to jen názor a nic víc.

Rak dnes otevírá náš žebříček. Není pochyb o tom, že lidé v tomto znamení umějí překvapit. Navenek působí odměřeně, někdy až nudně. Pokud však Raka poznáte blíže, toto hodnocení se změní.

Rakové jsou prostě lidé, kteří se neradi chlubí svými koníčky, zájmy a vším ostatním. Mají svou vlastní hlavu, ale nezavřou se, pokud se k nim chováme laskavě. No, a pro ty, kteří nemohou nebo nechtějí být laskaví, si Rakové také najdou něco, co je překvapí.

Lidé ve znamení Panny nejsou ve tmě. Jde o to, že nikdy nevíte o všech plánech, zájmech a překvapeních, které lidé v tomto znamení mají. Dokážou se upřímně a mile usmívat, ale zároveň o věcech přemýšlejí, analyzují, zvažují různé možnosti.

Kromě toho Panny vědí, jak důležité je udržet své zájmy a plány v tajnosti, daleko od všech zvědavců. I když nic takového neexistuje, stále není důvod, aby lidé zvenčí věděli, co člověk v tomto znamení dělá.

A konečně, možná nejzajímavější ze všech tichých, jsou Váhy. U těchto lidí se nikdy nic nedozvíte. Za poměrně příjemným vzhledem se skrývá bystrá mysl, která umí právě tento vzhled jednoduše mistrovsky využít. A to je jen špička ledovce.

Pouze Váhy dokáží vymyslet plán, který zajistí vítězství tam, kde ostatní vidí slepou uličku. A pokud jsou sami líní (a to pravděpodobně budou), mohou Váhy snadno povzbudit Pannu, aby vypracovala podrobnosti plánu.

Hlavní obrázek: google.com