Pravou dámu si lze představit mnoha způsoby. Někteří lidé se domnívají, že dáma by měla být něžná a laskavá.

Někteří se domnívají, že musí mluvit kultivovaně a dodržovat všechna pravidla etikety. Někteří se domnívají, že pravá dáma by měla být ženská a nosit specifické oblečení.

Je třeba poznamenat, že dáma by měla mít všechny výše uvedené vlastnosti.

Většina žen se snaží řídit tímto popisem a zároveň se proměnit v ženské osoby. Existují však i dámy, které se nechtějí stát skutečnou dámou.

Rodí se ve třech znameních zvěrokruhu.

Vodnář

Zástupci z této konstelace zvěrokruhu nejenže nechtějí být dámou, ale také se rozčilují, když jim někdo říká, že je třeba změnit svůj styl, způsob, jakým se chovají.

Vodnáři jsou chlapci, kteří se zajímají o mužské aktivity, o společnost mladých mužů. Žádná z dívek v tomto znamení se nechce změnit.

Blíženci

Jakákoli pravidla způsobí, že dívky pod tímto znamením začnou protestovat. Blíženci se budou chovat volně, nebudou se obtěžovat dodržovat pravidla etikety, nebudou mluvit kulturně.

Mladé ženy v tomto znamení budou od sebe odhánět všechny muže a děsit je svým chováním. To může mít za následek neschopnost zařídit si soukromý život, ačkoli samotná Blíženci tato vyhlídka nijak neznepokojuje.

Beran

Žena ve znamení Berana se může čas od času proměnit v dámu, ale nebude ženská, slabá a jemná. Zástupkyně tohoto znamení budou železné dámy, které vždy ukáží, že dokážou spojit jemnost se silným charakterem.

Ženy tohoto znamení se budou rychle rozhodovat a nebudou se k nikomu chovat přehnaně vážně. V určitém okamžiku se z nich mohou stát hodné dívky, které všechny otravují.

Dámy z výše uvedených znamení zvěrokruhu si samy sebe nepředstavují jako dámy. Proto by neměly být považovány za špatné. Lepší je podívat se na jiné charakterové vlastnosti, které z nich dělají dobré lidi.

Hlavní foto: google.com