Mohlo by se zdát, že astrologové se zabývají pouze sestavováním různých žebříčků. Kdo umí lépe vařit? Kdo je předurčen k bohatství? Která znamení se proslaví? A přestože to není pravda, některé předpovědi jsou překvapivě přesné. Rozhodli jsme se prověřit jeden z těchto žebříčků. Podívejme se na nejhorší ženy v domácnosti podle znamení zvěrokruhu!

Podle statistik má následujících 5 zástupců zvěrokruhu mnoho silných stránek. Vaření a úklid však mezi ně nepatří.

Špatné hospodyně podle astrologů

5. místo: Váhy

Jemné a subtilní Váhy jsou mnohem více zaměřené na duchovní než na světské záležitosti. Jejich prioritou je hluboký citový vztah s partnerem, nikoli hrnce, pánve a mopy. Taková žena vám bude spolehlivým spojencem všude kromě kuchyně. A to i přesto, že Váhy rády a dobře vaří.

Kromě toho je žena narozená v tomto znamení plná dalších cenných vlastností. Skvěle vychází s dětmi, udržuje dobré vztahy s rodiči svého manžela a vždy pomůže učinit moudré rozhodnutí.

4. místo: Lev

Vlastně lvice. S těmito lidmi nikdy nebudete mít hlad, protože i když maminka Lva nemá čas uvařit večeři, vždycky si můžete objednat jídlo domů. I když je Lev popisován jako sebestředný, rodina je pro něj nejdůležitější. Zejména pro ženy narozené v tomto znamení zvěrokruhu. Starají se o své blízké stejně jako lvi o svá stáda.

I když se vám podaří Lva uvrtat do víru domácích prací, mějte se na pozoru. Úklid a další práce této ambiciózní povaze nevyhovují, a proto se nudí a jsou smutní. Je lepší nechat Lva v jeho živlu - nechat ho dobývat nové výšiny! Na druhou stranu se o úklid postará úklidová služba.

3. místo: Střelec

Záliba žen ve znamení Střelce v domácích pracích se projevuje až ve vyšším věku. Jsou silní, aktivní a veselí, ale také dost tvrdohlaví. Přinutit Střelce k úklidu je prakticky nemožné.

Možná proto tak rádi cestují. Ať už je to stan nebo hotelový pokoj, ubytování je pro ně jen dočasným útočištěm mezi dobrodružstvími. Šťastnou shodou okolností si ženy ve znamení Střelce častěji než ostatní najdou muže, který se rád stará o domácnost.

2. místo: Beran

Ženy narozené na jaře jsou ze své podstaty velmi citlivé, často uražené a vyžadují jedinečný přístup. Říká se, že Beran dokáže všechno, ale jen když sám chce.

Pokud budete na lidi ve znamení Berana tlačit v souvislosti s domácími pracemi, budou mít ještě větší nechuť k úklidu. Dokonce podvědomě dělají všechno obráceně. Pokud však ženu ve znamení Berana pochválíte a najdete pro ni ta správná slova, stane se z ní skutečná hospodyňka. Nicméně tento postoj je těžké najít, a proto ženy ve znamení Berana bez správného povzbuzení spíše hledí na úspěšnou kariéru než na domov.

1. místo: Štír

Tento žebříček není výjimkou pro osoby narozené v tomto znamení, které je považováno za nejnáročnější. Štíři si potrpí na bezchybnost ve všem, zejména v tom, co zůstává na očích. Vzhled, práce a společenský život by měly být dokonalé. V tom, co je skryté před zraky ostatních, však může být naprostý chaos.

Zejména v tak nepodstatných věcech, jako je úklid. Prach a přeplněný šatník s ženou ve znamení Štíra příliš nepohne. To ale neznamená, že je pro muže méně fascinující! Koneckonců, Štír je přesto považován za jedno z nejvášnivějších a nejsvůdnějších znamení.

Přiznejme si to: vždy a všude existují výjimky! Kromě toho se svět už dávno zbavil stereotypu, že úklid domácnosti je práce výhradně pro ženy. Ambiciózní znamení zvěrokruhu jsou zpravidla na seznamu špatných hospodyněk. Trávit čas domácími pracemi jim připadá když ne vyčerpávající, tak alespoň zbytečné.

Hlavní foto: sovkusom