V tomto článku si povíme o znameních zvěrokruhu, která jsou plná laskavosti a milosrdenství. Všichni lidé se dělí na dvě strany, na ty, kteří v sobě mají své vlastní démony a nutí je dělat to, co dělají, a na ty, kteří žijí v souladu se svými anděly, což je činí lidštějšími, upřímnějšími atd.

Astrologie určuje několik znamení zvěrokruhu, která mají duši anděla a přinášejí do našeho světa pouze světlo a dobro.

Podle statistik a názorů astrologů mají nejčistší a nejjasnější duši lidé ve znamení zvěrokruhu Váhy. Narodily se a nesou smysl života pomáhat lidem, i když jsou malé a křehké, Váhy budou schopny vydržet mnoho obtíží a pomáhat svým blízkým nebo jen lidem, kteří potřebují pomoc.

Toto znamení vždy opustí svůj podnik, aby někomu pomohlo, a je třeba poznamenat, že tak učiní zcela nezištně. Váhy uvidí i v té nejhorší situaci nebo osobě něco, co bude vyzařovat světlo, bohužel ne každý je toho schopen, ale Váhy jsou tím obdařeny a zahřejí vás a ujistí, že život není tak špatný.

Vodnáři jsou připraveni dát vám svou duši, aby vyléčili tu vaši. Jsou zcela vtaženi do problémů svých bližních, snesou je s vámi a pomohou vám najít východisko z každého problému. Vodnář je tenké zrcadlo, které přijímá veškerou bolest blízkých. Obětavost těchto lidí překračuje všechny meze, budou pomáhat všem, dokud zcela nevyčerpají své zásoby sil, nezotaví se a znovu se nerozběhnou do boje, aby pomohli potřebným.

Je to opravdu silné znamení, a pokud si myslíte, že se Vodnář chystá vzdát, jen se vám to zdá. Dokud nedosáhnou vrcholu své pomoci a neujistí se, že je vše v pořádku, budou Vodnáři postrádat sílu.

Ryby mohou svou intuicí zastínit kohokoli. Vnímají, co se s člověkem děje, mohou zachránit nejednu zraněnou duši, uchránit někoho před neuváženými činy a stát se pro někoho andělem strážným.

Rychle se vzpamatují z problémů jednoho a jsou připraveni přijít na pomoc druhému. Pokud jste se v životě ztratili, Ryby vám jistě dokážou pomoci, díky svému citlivému a sebevědomému pohledu pro vás najdou správnou cestu. Díky tomu umí vytvářet svět kolem sebe a vytváří si tak jedinečný klid.

Hlavní foto: turba-urba.org