Ženy v těchto znameních zvěrokruhu jsou nejpyšnější a nejsebevědomější ze všech.

Tyto ženy nikdy nebudou pronásledovat, zejména po muži, ukázat svou zranitelnost ostatním. Ženy těchto znamení zvěrokruhu nikdy neuvidíte zanedbané nebo překvapené. Zde jsou ženy, které jsou na to nejvíce hrdé.

Štír

Žena ve znamení Štíra je velmi sebevědomá a hrdá. Nikdy nedá najevo svou slabost, nikdy se nenechá honit za mužem. Taková žena se umí ovládat a vždy si zachovává důstojnost. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu mají velkou vnitřní sílu a chovají se hrdě jako královny.

Beran

Žena ve znamení Berana je velmi silná, sebevědomá a nezávislá. Tato velmi hrdá osoba je uvnitř velmi citlivá, ale nikdy ji neuvidíte bezmocnou nebo zlomenou. Představitelé tohoto znamení zvěrokruhu se vždy chovají důstojně, zachovávají vnější klid a ovládají své emoce. Beran se nikdy nikomu nepodřídí. Vždy čelí výzvám, které jí život přináší.

Lev

Lvice raději zemře, než aby se nechala sesadit ze svého majestátního piedestalu. Taková je - zářivá, nádherná, hrdá a sebevědomá královna. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu kolem sebe shromažďují davy obdivovatelů a jsou vždy obklopeni zájmem ostatních. Žena Lev je velmi hrdá osoba, která je zvyklá být milována a zbožňována. Tato charismatická osoba nedovolí, aby ji někdo kritizoval.

Střelec

Žena ve znamení Střelce je velmi hrdá a přímá osoba. Je inteligentní, nezávislá a otevřená. Je s ní velmi snadné vyjít a zároveň velmi obtížné. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu nejsou zvyklí se nikomu podřizovat. Zuřiví bojovníci za spravedlnost, svobodymilovní rebelové, nenapravitelní idealisté, Střelci udivují svou schopností zachovat si důstojnost a jednat podle vlastního uvážení.

Kozoroh

Žena ve znamení Kozoroha je hrdá osoba, která vždy působí vyrovnaně a klidně. Klade si vysoké cíle a vždy dosáhne svého vytouženého společenského postavení. Tato žena se nespokojí jen tak s něčím, protože vždy ví, co potřebuje. Taková žena nedává na veřejnosti najevo své emoce a vždy si zachovává vlastní důstojnost.

Hlavní foto: kakao.im