Podívejme se, v čem spočívá jejich síla! "Mám v sobě tvrdohlavost, a proto mě nikdo nemůže zastrašit. Moje odvaha odolává všem pokusům o zastrašení." Jane Austenová: "Pýcha a předsudek".

Beran (21. března - 20. dubna)

Beran je jedním z nejsilnějších znamení zvěrokruhu. Jsou plní energie a nadšení, jsou velmi aktivní a rádi zkoumají svět kolem sebe. Lidé ve znamení Berana jsou rození vůdci a mají neklidného ducha. Nebojí se žádných překážek na své cestě. Díky tomu jsou zcela nezávislí a získávají pocit samostatnosti.

Tito lidé jsou také velmi vzpurní a impulzivní. Jsou přímočaří a vždy o krok napřed, což jim může způsobit mnoho nepřátel. Vzhledem k tvrdohlavé povaze těchto lidí je téměř nemožné změnit jejich názory. Síla lidí v tomto znamení spočívá ve vůdcovství, nebojácnosti a energii.

Mezi osobnosti narozené ve znamení Berana patří Leonardo da Vinci, Vincent van Gogh, Emma Watson, Maya Angelou, Lady Gaga, Robert Downey Jr.

Štír (24. října - 22. listopadu)

Jsou to silné osobnosti od narození a právě jejich odhodlání je odlišuje od ostatních lidí, zejména pokud jde o jejich emoce. Toto znamení zvěrokruhu se nespokojí s ničím menším, než po čem touží. Štír je arogantní a rád kritizuje ostatní. Tyto vlastnosti ztěžují neustálou komunikaci s ním. V romantickém vztahu je velmi aktivní a oddaný svému partnerovi.

V čem spočívá síla Štíra: v rozhodnosti, důkladnosti a orientaci na výsledek. Slavné osobnosti narozené ve znamení Štíra: Julia Roberts, Katy Perry, Matthew McConaughey, Demi Moore, Pablo Picasso.

Rak (22. června - 23. července)

Raci jsou velmi citlivé a emocionální osobnosti, ale tyto vlastnosti by neměly být zaměňovány se slabostí nebo zranitelností. Lidé v tomto znamení jsou silní, asertivní a neměnní ve svých rozhodnutích, a proto velmi ambiciózní, a to jak v profesní oblasti, tak doma. Pokud jde o vztahy, jsou Raci hrdí na svou upřímnost a jsou příliš nároční, což jejich partnery často zraňuje.

Co je silnou stránkou Raka: sebedůvěra.

Slavné osobnosti narozené ve znamení Raka: princezna Diana, Nelson Mandela, Robin Williams, Tom Hanks, Lionel Messi, Patrick Stewart, Julius Caesar.

Lev (24. července - 23. srpna)

Lvi jsou skutečnými králi džungle. Nebojí se obtížných situací a vždy nabídnou několik řešení problému. Tato síla je však někdy činí pyšnými a arogantními.

Silnou stránkou Lva je charisma.

Lidé narození ve znamení Lva: Daniel Radcliffe, Jennifer Lopez, Barack Obama, Chris Hemsworth, J. K. Rowling, Halle Berry, Ben Affleck a Madonna.

Hlavní foto: lavender.land