Než si vyberete nového kandidáta na partnera - nebo než budete souhlasit se sňatkem s přítelem, kterého jste nedávno poznali - nejprve si ověřte, zda muž, kterému důvěřujete a kterému jste připraveni dát své srdce, bude ideálním kandidátem, s nímž budete sdílet společnou budoucnost. Nejde jen o to, abyste zvážili jeho povahové rysy, temperament a další podmínky. Vyplatí se také věnovat pozornost znamení zvěrokruhu vašeho muže, které prozrazuje, jaký je partner a zda chápe, co je to opravdová láska. Zde je seznam pěti znamení zvěrokruhu, která vám napoví, že se můžete bez obav rozhodnout pro nový vztah. Zjistěte, zda váš přítel patří mezi šťastlivce.

1. Kozoroh

Přítel v tomto znamení zvěrokruhu nerad zasypává svou přítelkyni komplimenty, není ani příliš láskyplný nebo vřelý, což však neznamená, že by vůbec nic necítil. Naopak: chlap upřímně a vroucně miluje svou partnerku, oslavuje její blaho a bezpečnost na prvním místě. Kozoroh nebude hledat své štěstí jinde, protože je přesvědčen, že ho již našel, a neustále buduje vztah se svou milovanou osobou. Proto si buďte jisti, že s takovým mužem budete šťastní a veselí.

2. Býk

Má rád pořádek a je to člověk, který věnuje své práci hodně času, je rozumný v rozhodování a zásadový. Tento muž vás zahrne cennostmi a dá vám najevo, že svou partnerku opravdu miluje a že mu na ní velmi záleží. Můžete si být jisti, že se o vás bude vždy starat a pečovat jen o vás. Býk se stoprocentně stará o materiální zabezpečení osoby, kterou miluje. Ani ho nenapadne, že by se mu mohl stát skok do strany. Svou přítelkyni považuje za největší životní investici, a proto si její lásky velmi váží.

3. Váhy

Muž ve znamení Vah je milý, romantický a láskyplný. Jeho rozhodnutí vstoupit do vztahu znamená, že do něj investuje spoustu času a energie. K životu přistupuje velmi zodpovědně, za což je svým okolím oblíben a respektován. Potřebuje být svému partnerovi velmi blízko, ale na oplátku bude ve vztahu horlivě pěstovat lásku. Buďte si jisti - ten chlap vás nikdy nepodvede.

4. Beran

Pokud váš přítel patří k tomuto znamení zvěrokruhu, všichni kolem něj budou vědět, že jste jeho největší láska. Beran miluje hlasitě a vroucně, je laskavý a rád mluví otevřeně, tedy bez obalu. V posteli zažehne skutečný oheň a poskytne vám ochranu před veškerou špatností a zlem. Jako rytíř se vypořádá s každým nebezpečím. Chlap z tohoto znamení zvěrokruhu vás bude věrně milovat. Můžete si být jistá, že dokud bude s vámi, nikdy se nepodívá na jinou dívku.

5. Panna

Toto znamení zvěrokruhu nejhůře snáší izolaci a samotu. Proto ho můžeme označit za člověka, který má velmi rád rodinu, váží si domácího krbu a s velkou oddaností pečuje o svou milovanou přítelkyni. Proto v jeho případě nikdy nemůže dojít ke zradě, lži nebo falši. S takovým přítelem se můžete cítit sebevědomě a šťastně, že patříte mezi šťastlivce, milující Panny. Ve srovnání s ostatními znameními zvěrokruhu je to nejlepší kandidát na přítele nebo manžela, protože být s ním je jedno z nejpříjemnějších.

Hlavní foto: magia.onet.pl