Někteří lidé se rozcházejí zcela nečekaně - bez jakýchkoli počátečních signálů, bez varování, často i bez vysvětlení důvodů. Jednoduše zmizí z partnerova nebo partnerčina života. Bez skrupulí, bez výčitek svědomí za sebou spálí mosty a začnou znovu. Na tato znamení zvěrokruhu se vyplatí dávat si pozor a mnohokrát si rozmyslet, než s nimi navážete vztah.

Beran

Beran je velmi emocionální a impulzivní. Velmi snadno se urazí a rozčílí. Lidé v tomto znamení jsou urážliví, přecitlivělí, uplatňují dvojí metr a vyznačují se vysokou proměnlivostí. Jejich láska se snadno a rychle mění v nenávist nebo lhostejnost. Nedivte se, když se jednoho dne Beran jednoduše rozhodne, že už vás nemiluje, a odejde. Pro ně je nejdůležitější cítit se dobře. Rozhodně se nebudou zajímat o osud bývalého partnera či partnerky a starat se o jeho či její city.

Blíženci

Lidé v tomto znamení se velmi rychle nudí. Potřebují silné pocity, jinak jejich láska v mžiku zemře. Blíženci milují změny. Často opouštějí svého partnera, když to nejméně očekávají. Je těžké to pochopit, taková už Blíženci jsou - rozmarná a chaotická. V životě se řídí impulsy, intuicí nebo hodem mincí. Milují dnes, ale nevědí, zda budou milovat i zítra. To je typický postoj lidí ve znamení Blíženců. Mohou ukončit vztah bez ohlášení v nejméně očekávanou chvíli. Nikdy nevíte, co je potká. Blíženci se specializují na zlomené srdce.

Lev

Lvi jsou odvážní, nekompromisní a vědí, co chtějí. Nemají problém s rychlým rozhodováním. Lidé narození v tomto znamení mají sklon k náhlému ukončování vztahů. Lvi jsou atraktivní a dominantní. Pokud se něco pokazí, bez mrknutí oka odejdou. Tito lidé nikdy nedávají druhou šanci. Nemají ve zvyku se obětovat nebo předstírat, že je vše v pořádku. Respektují se navzájem a respektují svůj čas. Rozhodně neuvíznou ve vztahu bez citů, které by je uspokojovaly.

Vodnář

Vodnáři jsou velmi tajnůstkářští, udržují si odstup a žijí ve svém vlastním světě. Lidé v tomto znamení jsou sobečtí a ignorují pocity ostatních. Mohou se dokonce bez vysvětlení odstěhovat z domu v nepřítomnosti partnera. Vždy dělají to, co si myslí, že je pro ně nejlepší. Nevidí důvod, proč by se měli někoho ptát na názor nebo s někým diskutovat o svých rozhodnutích.

Hlavní foto: google.com