Každý ví, že každý má svou vlastní energii, ale nedávno se astrologové podělili o zajímavé poznatky, že existují znamení, jejichž majitelé mají zvláštní pole, které jim může poskytnout dobrou ochranu, včetně před kouzly a zlým okem.

Kozoroh

Saturn poskytuje představitelům tohoto znamení dobré zdraví, silný charakter a silné energetické pole. Od narození prakticky nevěří na pohádky, nemluvě o zlém oku, kouzlech a mystice, takže je téměř nemožné ovlivnit je čarodějnictvím a černými myšlenkami a vyvést Kozoroha z míry, když se pro něco rozhodne. Díky této povaze je jejich energetické pole velmi silné, a proto se těm, kteří se snaží Kozorohy jakkoli ovlivnit a ublížit jim, vše vrací. Proto byste toto znamení neměli rozrušovat, pokud se nechcete dostat do problémů.

Štír

Kolem tohoto znamení koluje mnoho legend, včetně těch mystických, lidé ke Štírům často tíhnou, ale ne každého si k sobě pustí. Jednoduše blokují lidi, které nepotřebují, a tím ruší veškeré zlo, které se jim ostatní snaží způsobit.

Kromě toho Štíři dobře vnímají lidi a dokáží intuitivně vycítit záměry druhých. Toto znamení může přát druhému člověku zlo a ve skutečnosti bude vše tak, jak říká, nemluvě o tom, že jakékoli zlo namířené proti němu se Štírovi vrátí, aniž by mu způsobilo nějakou újmu.

Blíženci

Je to jediné znamení zvěrokruhu, které díky své světelné energii nehromadí negativitu. Tato vlastnost umožňuje, aby se kouzla odrážela a vracela se k útočníkovi, a proto kouzla, zlé oko nebo čáry málokdy působí na Blížence. Kromě toho upovídanost a pohyblivost Blíženců nedovoluje, aby se špatně smýšlející partner soustředil na dopad, takže se nevyplatí pokoušet se Blížencům ublížit tím, že se pokusíte ovlivnit jejich energetické pole.

Ryby

Toto znamení je považováno za slabé a křehké, ale od přírody mají Ryby velmi silnou energii, která jim umožňuje snadno odolávat rozhořčení a hádkám. Zatímco protivník křičí urážky a snaží se vyprovokovat boj, Ryby se jednoduše stáhnou a ponoří se do oceánu svých myšlenek. Proto jim škůdci nemohou nic udělat a ovlivnit jejich energetické pole.

Hlavní foto: dailybest.me