Pravou lásku prověřuje nejen čas, ale i další faktory. Láska je pro ženu vážnou zkouškou, kterou nelze odmítnout. Díky tomuto přísnému testu vše ve vztahu zapadne na své místo.

Co se týče znamení zvěrokruhu, je reálné posoudit potenciální výdrž ženy. Lvice se nesmíří s osamělostí v žádné podobě. Kvůli milované osobě se ohnivá dáma rozhodne udělat hodně. Těžko jí vyčítat, že se snaží obklopit pohodlím. Když však nastane pro partnera obtížná situace, bude bojovat proti okolnostem, které je ohrožují.

Mezi ohnivými znameními je třeba vyzdvihnout také ženu ve znamení Berana. Když se na obzoru objeví její jediný životní partner, dojde k zázračné proměně. V takovém případě se nevyplatí zkoušet trpělivost ženy Berana a snažit se ublížit jejímu milovanému. Odstraní každou překážku, která se postaví do cesty tomu, aby si bojovnice dala do pořádku svůj osobní život.

Ryba si nedokáže představit existenci páru bez vzájemné vášně. Žena vodního živlu nedokáže žít s nemilovanou osobou. Když se objeví vzájemná přitažlivost, stane se opravdovou fanynkou svého idolu. Chválí ho nebo ji láskyplnými slovy a upřímným obdivem. Němé ryby se vyskytují pouze v přírodních vodních nádržích, protože toto znamení zvěrokruhu miluje jemnou konverzaci.

Žena ve znamení Vodnáře je neprávem označována za lehkomyslnou a sobeckou. Na tomto přesvědčení je něco pravdy, ale jen malá část. Ve skutečnosti toto vzdušné znamení umí být oddaným partnerem. Je důležité probudit v srdci takové ženy lásku, aby se pro svého vyvoleného vydala až na kraj světa. Je pravda, že koketa na svého vyvoleného nespěchá, protože má na svého partnera vysoké nároky. Není snadné získat její důvěru, což se později plně vynahradí.

Hlavní foto: google.com