Dokážete se rozhodovat bez cizí rady? Dokážete pracovat samostatně bez podpory? Potřebujete vedle sebe speciální osobu, nebo se bez ní obejdete? Pro odpověď nyní sjeďte dolů!

Vodnář

Názory a přesvědčení ostatních Vodnáře nikdy neovlivní. Nelíbí se jim něco jen proto, že se to líbí všem okolo. Nejprve si musí věc nebo názor sami vyzkoušet a teprve poté formulovat svůj názor. Pokud představitelé Vodnáře potřebují něčí souhlas, je to pouze jejich vlastní souhlas. Nikdy nenásledují dav a nedělají to, co se od nich očekává. Naopak se snaží dělat to, co je nejvíce zajímá, kreativně a neobvykle.

Střelec

Střelci potřebují svobodu jít, kam chtějí, a dělat, co chtějí. Především nesnášejí žádat druhé o svolení. Nikdy se také nebojí nových směrů, učení se novým jazykům nebo setkávání s novými lidmi. Téměř nikdy nepanikaří a jsou ochotni přijímat výzvy a rizika, protože věří ve své schopnosti a vědí, že zvládnou mnoho věcí. Nechtějí být svázáni a chtějí neustále pociťovat svobodu, a to jak fyzickou, tak emocionální.

Beran

Berani jsou tak silní a nezávislí, protože jejich víra v sebe sama je nezlomná. Samozřejmě dělají chyby a selhávají, stejně jako ostatní znamení zvěrokruhu, ale jsou si jisti, že se dostanou tam, kam potřebují, a zjistí, co potřebují vědět. Mají silnou intuici a vědí to! Berani nikdy nechtějí ustoupit, jdou tvrdošíjně a odvážně vpřed. V každé situaci se soustředí na klady a na vše, s čím se setkají, se dívají vždy s optimismem.

Blíženci

Blíženci velmi zřídka závidí a nikdy nesní o tom, co mají ostatní. Místo toho, aby záviděli ostatním, pracují na tom, aby svůj nápad uskutečnili. Nedělají si starosti s tím, když je někdo kritizuje, a nedělají nic pro to, aby si zasloužili pochvalu ostatních. Z kritiky ostatních se rozhodnou vytěžit užitečné informace a využít je ve svůj prospěch. Chtějí udělat dojem jen na sebe a nikoho o pomoc v tomto úkolu nežádají. Blíženci jsou dost chytrá na to, aby dosáhla svého, aniž by někoho žádala o pomoc nebo podporu.

Kozoroh

Kozorozi jsou nejen pracovití a inteligentní, ale také velmi nezávislí. Vybírají si pouze práci, kterou chtějí dělat. Nezávislost je pro Kozorohy úzce spojena s penězi a vyplývá z jejich finanční svobody. Kozoroh by však určitě dal přednost práci, která ho baví, před jakýmkoli dobře placeným zaměstnáním. Kozorozi se nejčastěji snaží pracovat samostatně. Dávají přednost zodpovědnosti vůči sobě, a proto se rozhodnou vést vlastní podnik.

Panna

Zástupci znamení Panny jsou příliš chytří a nezávislí na to, aby někoho žádali o pomoc. Dělají spoustu průzkumů a znají fakta lépe než ti, kteří jim mohou radit. Tito lidé jsou velmi nezávislí a těžko uvěří, že někdo dokáže něco udělat lépe než oni. Panny si navíc stanovují přísné hranice, které brání ostatním, aby je zneužívali. Jsou naprosto dobří sami o sobě a nepotřebují ničí chválu nebo souhlas, a to je to, co dělá Panny tak silné.

Hlavní foto: chtoikak