Stalo se vám někdy, že jste po setkání s nějakým člověkem přemýšleli o tom, jak byste chtěli, aby s vámi zůstal v kontaktu navždy? Nebo že na ně určitě nikdy nezapomenete? Pokud tomu tak bylo, je velká pravděpodobnost, že tato osoba patřila k jednomu ze znamení zvěrokruhu popsaných níže v tomto článku. Představujeme vám čtyři znamení zvěrokruhu, která má každý rád. Jste jedním z nich?

1. Blíženci (21. května - 20. června)

Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Blíženců se počítají mezi lidi, které má každý rád. Proč? Protože to bývají lidé otevření, připravení přijímat nové výzvy a poznávat nové lidi a nadšení pro budoucnost. Nikdo je nepředstavuje déle než pět minut, protože vždycky vědí, jak někoho rozesmát a zlepšit situaci. Navíc se nebojí toho, co jim život přinese, berou vše s nadhledem a nehledají problémy. Nezaměřují se pouze na svou osobu, což z nich dělá duši firmy. Vyznačují se značnou empatií a díky své schopnosti vcítit se do situace a problémů druhých lidí jsou skvělými poradci a důvěrníky. Jsou také vynikajícími posluchači. Jsou velmi inteligentní a často to dávají najevo na společenských akcích, ale ostatním to nevadí. Navíc je to velmi zaujalo.

2. Rak (21. června - 22. července)

Vzhledem k tomu, že Raci bývají uzavření, introvertní a zdráhají se sdílet své pocity, když se vám je podaří odhalit, máte plné právo považovat se za šťastlivce. Ze všech dvanácti znamení zvěrokruhu má Rak největší touhu milovat a být milován. Pokud vás Rak zahrne náklonností, buďte si jisti, že tato náklonnost není předstíraná. Milují bezpodmínečně a z celého srdce. Raci jsou ve svých citech velmi stabilní, oddaní a překvapivě laskaví. Pokud se váš přítel nebo partner narodil v tomto znamení zvěrokruhu, vězte, že vás nikdy neopustí, ať je situace jakkoli obtížná. Při udržování vztahu s Rakem je nutné mít na paměti, že zranění, které mu způsobíte, bude jistě velmi hluboké a on vám ho nikdy nezapomene. Ztratíte tak svého nejlepšího přítele a budete cítit obrovskou vinu za to, co se stalo, a nikdy toho nepřestanete litovat.

3. Váhy (23. září - 22. října)

Váhy patří nejen k nejoblíbenějším, ale také k nejcharismatičtějším lidem. Lidé ve znamení zvěrokruhu Váhy k sobě přitahují ostatní jako mucholapka. Jen velmi zřídka se stane, že by jim někdo dokázal odolat. Jsou to klidní, veselí a příjemní lidé. Vždy se vyhýbají sporům a kontroverzím, protože je prostě nemají rádi. Jsou to také velmi zdvořilí, zdvořilí, diskrétní, taktní a společenští lidé. Kromě toho jsou to čestní a velmi spravedliví lidé. Nejdůležitější je pro ně rovnost. Myslíme si, že jsou ideálním znamením? Je pravda, že stejně jako všichni ostatní mají i Váhy své nevýhody. Jedním z nich je bohužel marnivost. To však v tuto chvíli není důležité.

4. Panna (23. srpna - 22. září)

Čtvrtým nejoblíbenějším znamením zvěrokruhu je Panna. Jsou spolehliví, stabilní, čestní, klidní a vždy se na ně můžete spolehnout. Panna je znamení, které dokáže v člověku vyzdvihnout ty nejlepší vlastnosti, a proto je velmi dobrá v pomoci druhým při sebepřijetí. Pokud je ve vašem okolí Panna, nikdy jí nezapomeňte často říkat, že si jí vážíte. Panny to nesmírně potřebují.

Hlavní foto: kobieta.onet.pl