Jsme schopni dosáhnout všeho, co chceme, pokud do svých činů vložíme správnou dávku tvrdé práce a kreativity. Někdy nám pomůže i štěstí. Na světě je jen několik skutečných miliardářů, ale všichni můžeme být úspěšní a mít radost z toho, co děláme každý den. Několik znamení zvěrokruhu má na to větší šanci, ale pokud do této skupiny nepatříte, neměli byste se vzdávat, protože i vy můžete uspět.

Panna

Šťastné barvy Panny jsou bílá, oranžová, šedá a žlutá.

Šťastným dnem Panny je středa.

Šťastným kamenem Panny je topaz.

Šťastná čísla Panny jsou 23, 32, 14 a 5.

Lidé ve znamení zvěrokruhu Panny obvykle hodně pracují a jsou schopni hodně vytrvat. Panny mají přesnou mysl a nikdy nezapomínají na důležité detaily.

Při realizaci projektů dbají na to, aby byly dokonale provedeny a nic jim nechybělo.

Stanovují si ambiciózní cíle a nevzdávají se, dokud jich nedosáhnou. Pro dámy je důležitější to, čeho dosáhly, a uznání, které jim to přinese, než sláva nebo peníze, které trvají jen krátce. Jsou schopni střízlivě posoudit okolnosti, protože jsou realisté. Zůstávají klidní i v těch nejhorších situacích, kdy jsou vystaveni velkému stresu a nervozitě. Dokážou se velmi rychle přizpůsobit okolnostem a jejich představa o činnosti je flexibilní. Vždy se ujistí, že kolegové, které si vyberou, jsou pro ně ti praví. Nevybírají si je podle toho, zda je mají rádi nebo jaký k nim mají vztah, ale podle toho, že jsou to odborníci a odvedou nejlepší možnou práci. Panny neházejí slova do větru. Je pro ně lepší říci o jedno slovo méně než o jedno slovo více. Umí skvěle organizovat a řídit. Jsou to efektivní vyjednavači. Jsou také velmi dobří v manipulaci s lidmi. Mezi známé miliardáře ve znamení Panny patří Warren Buffett a Larry Ellison.

Štír

Šťastné barvy štíra jsou fialová a červená.

Šťastné dny štíra jsou pondělí, čtvrtek a neděle.

Šťastným kamenem štíra je opál.

Šťastná čísla štíra jsou 35, 23, 17, 8 a 26.

Lidé ve znamení Štíra jsou obvykle charismatičtí. To jim umožňuje skvěle zvládat život. Manipulují s lidmi ještě více než Panny a většinou je dokáží přesvědčit, aby udělali to, co chtějí, bez ohledu na to, zda jim to vyhovuje. Skrblící jsou velmi intuitivní lidé, jejich instinkty jim umožňují bystře vnímat situaci a vyhodnocovat ji. Mají také esoterické nadání. Dokážou vycítit lži a tajemství druhých. Jsou to skuteční detektivové. Štíři se vyznačují disciplínou. Vždycky hodně očekávají, a to jak od druhých lidí, tak od sebe. Také vědí, že nemají příliš důvěřovat ostatním. Když si mohou vybrat mezi týmovou a individuální prací, vždy si vyberou tu druhou. Pokud však musí s někým spolupracovat, obvykle se ujímají těch nejobtížnějších a časově nejnáročnějších úkolů. Z každé situace dokáží vyvodit správné závěry a z každého neúspěchu poučení do budoucna. Jsou velmi vytrvalí, jdou za svým cílem a nedbají na názory ostatních. Mezi známé miliardáře ve znamení Štíra patří Bill Gates a Wang Ťien-lin.

Lev

Šťastné barvy lva jsou žlutá, zlatá, oranžová a červená.

Šťastnými dny lva jsou úterý, pátek a neděle.

Šťastným kamenem lva je rubín.

Šťastná čísla lva jsou 32, 13, 41 a 5.

Lvi jsou velmi živí a úspěšní, protože také pocházejí z ohnivého znamení, což je činí jedinečnými. Jsou to opravdoví králové džungle, a tudíž velcí vůdci. Jsou to nesmírně charismatičtí, energičtí a nadšení lidé. Stanovením cílů chtějí dojít daleko. Pro ně neexistují žádná omezení. A to je pravděpodobně důvod, proč obvykle dosáhnou toho, co si naplánovali. Jejich nadšení vyvolává nadšení i u ostatních, a proto jsou oblíbení. Lidé se chtějí podílet na svých nápadech a pomáhat jim. Lvi jsou velmi odvážní a průbojní lidé. Jsou sebevědomí, věří, že mohou něčeho dosáhnout, jsou optimističtí, myslí také na budoucnost a vědí, že si musí užívat života, dokud mohou. Dobře vědí, kolik toho dokážou, ale někdy se přeceňují. Světem však vládnou odvážlivci. Porážky přijímají důstojně. Na vteřinu se stáhnou, aby se o vteřinu později vrátili dvakrát silnější. Ať dělají jakoukoli práci, vždy ji dělají důkladně a bez ostychu. Váží si sebe, ale také všech, kteří jsou jim podobní. Známými miliardáři ve znamení Lva jsou Sergey Brin a Francois Pinault.

Býk

Šťastné barvy býka jsou zelená a bílá.

Šťastné dny býka jsou pondělí, pátek a sobota.

Šťastným kamenem býka je smaragd.

Šťastná čísla býka jsou 29, 2, 37 a 11.

Lidé ve znamení Býka jsou největšími milovníky pohodlí a nikdy o něj nepřestanou usilovat. Hodně očekávají od sebe i od ostatních a velmi tvrdě pracují. Vědí, že jim nikdo nepomůže tak jako oni sami. Bez ostychu a hanby udělají jakoukoli práci, ale ostudou je pro ně lenost a neschopnost. Jsou to realisté, kteří něčemu neuvěří, dokud to neuvidí. Věří, že intuice může selhat, a dobře vědí, že peníze je třeba vydělat. V práci jsou velmi pečliví, soustředění a neváhají, proto je kolegové často žádají o radu. Jsou to skvělí zaměstnanci i šéfové. Bleskově se přizpůsobují měnícím se situacím. Neumějí manipulovat s lidmi, ale vědí, jak k sobě přitáhnout jiné lidi. Býci jsou na trhu práce důležití a žádaní. Žijí střídmě a své dodatečné příjmy utrácejí za luxusní požitky.

Mark Zuckerberg a David Koch jsou známí miliardáři ve znamení Býka.

Rak

Šťastné barvy Raka jsou modrá a stříbrná.

Šťastné dny Raka jsou úterý, pátek a neděle.

Šťastným kamenem Raka je perla.

Šťastná čísla Raka jsou 22, 4, 13 a 31.

Lidé ve znamení Raka jsou dobří a starostliví. Ochotně pomáhají ostatním a poskytují jim potřebnou podporu a motivaci. Jsou to skvělí organizátoři a koordinátoři. Pracují jako tým a jejich týmy dosahují skvělých výsledků. Jejich spolupracovníci se s nimi cítí bezpečně, což jim umožňuje postupovat na vyšší pozice. Společnost Crayfish vychází vstříc potřebám a ambicím lidí, se kterými pracuje, a bere ohled i na jejich rodiny a osobní život.

Rakové jsou kreativní lidé a dokáží najít řešení jakéhokoli problému. Když přemýšlejí o řešení, objeví v sobě génia a přijdou s těmi nejlepšími nápady. Jsou si jisti tím, co od života chtějí, a vždy usilují o svůj cíl. Přemýšlejí, jaká cesta by pro ně byla nejlepší, a obvykle se rozhodnou pro podnikání, které odpovídá jejich ambicím a schopnostem. Mají rádi to, co je baví, a tak to dělají s ještě větším nadšením, ochotou a soustředěním. Díky svému soustředění a odhodlání jsou většinou úspěšní. Známými miliardáři ve znamení Raka jsou Elon Musk a Shiv Nadar.

Hlavní foto: magia.onet.pl