Někteří lidé mají tak velké srdce, že odpustí i ty nejhorší přestupky. Jiní zase dokážou odpustit, ale nikdy nezapomenou na to, co jim jiní způsobili. Níže je uveden seznam čtyř znamení zvěrokruhu, která nikdy neodpouštějí. Pokud jim ublížíte, nemáte už šanci. Už na nic nespoléhejte.

Někteří z těchto lidí neodpouštějí, protože nedokážou přijmout a smířit se s tím, že je někdo mohl vylíčit tak hrozným způsobem. Ostatní nechtějí odpustit a s mírným potěšením si pěstují svou zášť. Na druhou stranu je každý z těchto lidí velmi pomstychtivý a také citlivý, pokud jde o něj samotného. Pokud je někdo z vašich blízkých příslušníkem některého z těchto čtyř znamení zvěrokruhu, buďte velmi opatrní, abyste mu neublížili.

1. Býk.

Lidé ve znamení Býka nikdy nezapomenou na to, co jim někdo udělal. Nepříjemné vzpomínky si uchovávají velmi dlouho. Pokud se jim něco stane, budou si to pamatovat do konce života. Zranění v nich vyvolává bolest, ale také vztek. Obvykle vymyslí plán pomsty. I když se takovým lidem omluvíte co nejupřímněji, budou to myslet vážně a stejně vám neodpustí. Jejich osoba je pro ně nejdůležitější, takže pokud jsou jejich city zraněny, jsou ještě tvrdohlavější.

2. Rak

Lidé ve znamení Raka jsou obecně velmi citliví a emocionální. Není umění způsobit jim bolest. Když se pohádají s blízkými lidmi, velmi je to bolí a ne vždy si s tím vědí rady. I ten nejmenší argument jim velmi ubližuje. Pokud člověku v tomto znamení zvěrokruhu ublížíte, uzavře se do sebe, odmítne s vámi mluvit, vysvětlit situaci a vyslechnout si, co mu chcete říct jako omluvu.

Domnívají se, že tak závažné chyby již nelze napravit. Rakové se bojí odpustit, protože si myslí, že jim bude znovu ublíženo. Velmi dlouho pociťují bolest a lítost, což jim brání vrátit se do niternosti a dát o sobě vědět obvykle nečekaně.

Velmi je to bolí, protože jsou to velmi dobří a poctiví lidé, takže nechápou, proč je to bolí. Chtějí odpustit, zapomenout a začít znovu, ale nedokážou to.

3. Panny.

Lidé ve znamení Panny jsou velmi podráždění, pokud jde o jejich osobu. Velmi snadno se rozzlobí a urazí, protože se považují za svaté. Je velmi těžké s nimi vyjít a nikdy nevíte, co mají na mysli. Pokud Panně ublížíte, neodpustí vám, protože nikdy nezapomene, co jste jí udělali.

4. Váhy.

Lidé ve znamení Vah mají velmi dobrou paměť. Obvykle se chovají, jako by bylo všechno v pořádku, ale jen proto, že se bojí konfrontace. Přesto je z nich patrné, že něco není v pořádku. Když Váhy zraníte, připravte se na to, že vás budou zlobit.

Tiše vám ublíží, ale když se jí zeptáte, co jste udělali špatně, bude předstírat, že jste jí vůbec neublížili. Někdy se stane, že po dlouhém přemýšlení konečně vybuchnou a všechno si vyříkají. Pak už není cesty zpět, řeknou vám, co všechno jste za ta léta udělali špatně.Pak už není co napravovat a není jak to napravit.

Hlavní foto: onet.pl