V našem životě je vše relativní, neexistují lidé zcela špatní nebo dobří. Naprosto každý má své dobré i špatné vlastnosti, bohužel to nejde obejít. Jediný rozdíl je v tom, které měřítko převažuje. Astrologové mají na věc vlastní názor: existují znamení zvěrokruhu, která nejčastěji dávají světu zlé muže. To neznamená, že doslova každý, kdo se narodil v těchto znameních, bude nutně zlý, ale je to velmi pravděpodobné. Níže se budeme zabývat třemi znameními, která astrologové v tomto seznamu uvádějí.

1. Beran

Muži narození v souhvězdí Berana jsou často prostomyslní a hrubí lidé. Ale to není všechno, často jsou sebestřední a sobečtí, především vždy upřednostňují osobní potřeby, problémy a plány. Lidé s takovým pohledem na svět nevidí překážky na své životní cestě a neberou ohled na zájmy druhých. U Beranů se často projevuje zvýšená agresivita a obrovská impulzivita, ve vztazích překračují hranice a často hrají proti pravidlům. Často se ocitá v zajetí vlastních emocí a pak nedokáže skládat účty ze svých činů a je schopen se dopustit jakýchkoli zavrženíhodných činů. Nejčastěji je tento stav u Beranů založen na žárlivosti. Téměř celý život Berana je hořícím kotlem emocí a jasných pocitů, bohužel ne vždy jsou čisté a dobré.

2. Býk

Muži narození ve znamení Býka mají tendenci po nějaké době ukázat svou temnou stránku. Umí okouzlit lidi pozorností, vřelostí a péčí. Býčí muži umí získat důvěru lidí, ale časem se z nich vyklube vlk v rouše beránčím. Achillovou patou Býka, která ukáže všechny jeho špatné stránky, je silná žárlivost a neustálá touha mít vše pod kontrolou. Býk nejen žárlí na své přítelkyně, ale také si neustále vymýšlí různé situace, které se nikdy nestaly, a rád se hrabe ve své minulosti.

Všechny tyto pocity dopadají na zástupce tohoto znamení zvěrokruhu a ve většině případů se s nimi nedokáže vyrovnat a následně se stává velmi toxickým pro společnost a své nejbližší okolí. Ve víru těchto pocitů se stává schopným velmi nízkých činů.

3. Štír

Tento seznam znamení zvěrokruhu by byl neúplný bez znamení zvěrokruhu Štír, i když ne, jinak. Na prvním místě tohoto seznamu je pravděpodobně muž ve znamení Štíra. Muži narození v tomto znamení jsou náchylní ke zvláštnímu cynismu a krutosti. Velmi si potrpí na moc nad lidmi a chtějí ostatní lidi všemožně ovládat, aby omezili jejich práva a svobody. Což už není dobré pro jejich blízké okolí; navíc jsou velmi nedůtkliví a pamatují si zášť, dokud se nepomstí. Není pro ně snadné žít bez moci nad lidmi a na cestě k tomuto cíli se málokdy zastaví, velmi často spěchají dál, aniž by viděli překážky. Věří, že účel světí všechny prostředky.

Štíři do jisté míry ustupují příbuzným a blízkým, ale ani zde jim nechybí charisma. Neustále poukazují na jejich chyby a omyly, i když s jistým nádechem blahosklonnosti, kterou většinou potřebují k sebepoznání. A i zde Štíři považují za svou povinnost kontrolovat všechno a všechny. Tento stav mohou tolerovat jen ti lidé, kteří je slepě milují, protože někdy se život se Štírem prostě stává nesnesitelným.

Hlavní foto: jevons1.com