Existuje 12 znamení zvěrokruhu, ale pouze 3 z nich jsou nejinteligentnější. Pokud mezi ně patříte, pak vězte, že jste rozený génius, který má bystrou mysl a předpoklady být skvělým člověkem.

Prvním z těchto znamení je Štír, který se snadno ocitá ve všech prostředích. Nepředstavuje pro něj žádný problém a je jako tekutina, která se přizpůsobí jakémukoli obalu. Seznamování s novými lidmi je pro něj snadné, protože hodně pozoruje, umí číst řeč těla druhých lidí a snadno zachytí signály, které naznačují lež.

Kromě toho má Štír skvělý orientační smysl a obvykle se učí vizuálně. Štír je často přirovnáván k Sherlocku Holmesovi, protože je velmi inteligentní.

Druhým znamením je Vodnář, který je obvykle myslitelem, jehož životní vášní je klást druhým lidem existenciální otázky. Často ho můžete zastihnout, jak čte knihy a dále se vzdělává, chodí na přednášky, zapisuje se do kurzů a diskutuje s různými lidmi, kteří jsou odborníky v různých oborech.

Vodnář dokáže vést rozhovor na jakékoli téma, protože toho ví hodně o všem a je vševědoucí. Je také nesmírně kreativní, stejně jako McGyver ze seriálu.

Třetím znamením je Panna, která se velmi ráda učí a je velmi chytrá. Panny jsou často nazývány šprty, protože toho hodně vědí a nikdy se nepřestávají učit. Nic pro ně není příliš obtížné a věří, že když se chce, všechno se dá pochopit.

Pro Pannu není problém studovat celou noc obtížnou fyziku, protože ji velmi zajímá. To je u Panny klíčové slovo, protože pokud je téma nezajímá, nevidí důvod, proč se jím zabývat a věnovat mu větší pozornost. Znamení Panny se hodí k Hermioně Grangerové z Harryho Pottera.

Hlavní foto: magia.onet.pl