"Jazyk vás dostane do Kyjeva", ale někdy je lepší sedět doma. Nesouhlasíte? Pokud ano, pak rozhodně patříte mezi nejupovídanější znamení zvěrokruhu. Podívejme se na to.

První místo

Všudypřítomní Blíženci se bez větší námahy umístili na prvním místě mezi nejupovídanějšími znameními zvěrokruhu. Blíženci milují pohyb, život a nové události, a to se zde neobejde bez schopnosti konverzovat. Najít společnou řeč s různými lidmi je výhoda - v tom se Blížencům nikdo nevyrovná a je to pro ně velmi snadné. S Blíženci může najít společnou řeč každý. Ti nejmrzutější a nejmlčenlivější se v jejich společnosti stávají výmluvnými. Blíženci vypadají, že se o druhého zajímají, i když to není úplně pravda. Kromě toho Blíženci nešetří dobrými slovy, což lidi povzbuzuje k tomu, aby se otevřeli a odhalili svá hluboká tajemství. Zároveň je zábavné, že Blíženci občas dokážou udržet tajemství, protože kvůli informačnímu přetížení jednoduše zapomenou detaily. Pokud jde o jejich vlastní tajemství, je nepravděpodobné, že by o nich někdo něco věděl. Navzdory image otevřeného a poněkud asertivního posluchače Blíženci vždy vědí a pamatují si, co je třeba říct a co je lepší zamlčet. Dialog s Blíženci je paradox, v němž se za proudem mnoha slov a intonací skrývá minimum informací. To není náhoda, ale to je úplně jiný příběh.....

Druhé místo

Na druhém místě mezi nejvíce upovídanými znameními zvěrokruhu je Lev. Obecně řečeno, Lev se nesnaží být upovídaný nebo dokonce hovorný, protože to není vlastnost krále. Ale nemůžete být králem a nevzbudit zájem lidí. A pokud to není vtip, silná hrdost Lva nemůže existovat bez neustálé dávky pozornosti, respektu a zájmu ostatních, což se zase neobejde bez informací. Kromě toho Lev, který zná svou vlastní hodnotu, se rád poslouchá. Je však třeba podotknout, že Lev se opravdu umí prezentovat, být středem pozornosti a má vynikající způsoby a dobrý vypravěčský styl, což mu pomáhá nejen uspokojit jeho pýchu, ale také budovat a realizovat dlouhodobé plány. Příjemné s užitečným - to je Lví styl. Občas se může stát, že Lev řekne příliš mnoho, ale to se stává poměrně zřídka a vyvolává to jen další soucit ostatních, protože ne všichni jsme imunní vůči drobným slabostem a malým obavám.

Třetí místo

Třetí místo, pokud jde o hovornost, obsadil neobvyklý Vodnář. Vodnář o sobě hodně prozradí i neznámým lidem. Ale proč? Důvodem je, že pro obyčejného člověka, který nemá tvůrčí myšlení Vodnáře, to nebude jasné. Vodnář není hloupý a ví, co a komu má říkat. Ve skutečnosti toho nikomu moc neřekne. A jeho dětská spontánnost mluvení není vůbec tak zranitelná a bezmyšlenkovitá, jak se zdá. Takto se Vodnář učí a získává potřebné informace. A s realistickým přístupem je vše v pořádku, když je Vodnář otevřený a pozitivně naladěný na život. Někdy se může zdát, že Vodnář je naprostý ignorant a zůstává pozadu, ale ve skutečnosti se stává prvním a jeho schopnost říkat nejrůznější nesmysly zde hraje důležitou roli. Vodnář je krutější a agresivnější, než se zdá, a jeho osobnost je zatížena mnoha špatnými vlastnostmi pro ty, kteří příliš věří masce zranitelné a společenské povahy.

Hlavní foto: google.com