Výraz "skrytý" sám o sobě znamená, že je něco skryto před zraky zvědavců. Skrytá, ale mocná vášeň čeká na správný okamžik, aby mohla v životě konkrétního člověka s jistotou zasáhnout.

Vášeň není dostupná každému a je odhalena jen několika vyvoleným. Také může v člověku přebývat po dlouhou dobu a do určitého okamžiku zůstává neznámý.

Skrytá vášeň se projeví teprve tehdy, když se člověk setká s určitou "zvláštní" osobou, která má za úkol přispět k životu něčím důležitým a potřebným. Jiní zase nemusí mít tušení, co se děje v srdci člověka, a považují ho za uzavřeného nebo samotáře.

Jen nevědí, že ten čas ještě nenastal. Jde o to, že takový člověk, který dokáže otevřít všechny zavřené dveře srdce, se v životě ještě neobjevil.

Mladí lidé touží po senzacích a nenávidí tajemství. Teprve s přibývajícím věkem začínají chápat a nevěnují pozornost vnějšímu vzhledu člověka, ale jeho individualitě a originalitě.

Někteří lidé jsou schopni být otevření pouze před jedinou osobou, v jejíž přítomnosti jsou schopni pocítit svou skrytou, silnou vášeň a dosáhnout vrcholu rozkoše. Zatímco někdo jiný něco takového nikdy nezažije.

Skrytá vášeň se skrývá někde hluboko v člověku a čeká na správný okamžik, aby se projevila. Astrologové varují, abyste při setkání se skromným a uzavřeným člověkem nepodlehli prvnímu dojmu.

Možná je to člověk, který v sobě ukrývá silnou vášeň, jež vám jistě přinese nezapomenutelné okamžiky.

Lidé ve znamení zvěrokruhu Býka se ostatním jeví jako skromní, dobromyslní a pracovití. Lidé ve znamení Býka se před ostatními nechlubí svými úspěchy a v rozhovoru se snaží vyhýbat milostným tématům.

Mnoho lidí má o Býkovi mylnou představu. Zdá se jim, že Býky flirtování a společenská romantika vůbec nezajímají. Ve skutečnosti Býk jen čeká, až na něj přijde řada, a těší se, až potká někoho, s kým bude moci sdílet svou vášeň.

Býci totiž mají velký milostný potenciál. Aby se však plně projevila, musí mít k milované osobě plnou důvěru, kterou nelze získat v krátkodobých vztazích.

Panna je dalším znamením zvěrokruhu, pro které je důležitá stabilita a naprostá důvěra. Zástupci tohoto znamení jsou konzervativní a v milostných vztazích se drží obecně přijímaného modelu.

Jsou považováni za nudné a skleslé lidi, kteří chtějí vše předem naplánovat. Při pozorování jejich chování je těžké uvěřit, že se v jejich srdci skrývá mocná vášeň, která se může stát zdrojem nadpozemského potěšení.

Panny nepatří k lidem, kteří svým zevnějškem přesvědčují ostatní, že je snadné je získat. Naopak, jsou skromné a jednoduché.

Pokud však představitelé tohoto znamení zvěrokruhu při setkání vycítili, že je jim tato osoba blízká, určitě budou spolu a Panna jim na oplátku dá vše. Štíři jsou plní vášně.

Celý jejich vzhled svědčí o vnitřním ohni. Mnoho lidí si však není vědomo svého skrytého potenciálu.

Zástupci tohoto znamení jsou považováni za nejobratnější a nejrafinovanější milence, kteří jsou schopni zažehnout oheň lásky i s tou nejzavřenější osobou. Štíři, kteří se zajímají o jinou osobu, používají své mocné zbraně, takže se jejich partner chvěje vzrušením.

To, co v sobě Štíři skrývají, může partnera nejen povzbudit, ale také potěšit.

Střelec nemá rád otevřenost a přístupnost v milostných vztazích. Snaží se o svých románcích nemluvit a při každé možné příležitosti se o svém partnerovi nezmiňovat.

Vždy pozitivní a laskavý Střelec sdílí svou skrytou vášeň pouze s osobou, která mu věří.

Partner Střelce stojí za to, aby mu pomohl udělat první krok. Na druhou stranu představitelé tohoto znamení na oplátku poskytnou veškerou sílu mocné vášně, která se v nich skrývá.

Hlavní foto: google.com