Vztahy ve vztahu by měly být vždy založeny na vzájemné důvěře a porozumění. Ne všichni však s tímto tvrzením souhlasí. Některá znamení zvěrokruhu věří, že není možné zcela důvěřovat jiné osobě. Vždy jsou vůči svým partnerům podezřívaví a nejsou ochotni se o ně s nikým dělit. Níže se dočtete, která znamení zvěrokruhu jsou nejvíce podezřívavá a žárlivá.

Býk

Býk si u lidí cení upřímnosti a otevřenosti. Totéž vyžaduje od svých partnerů. Býk je ochoten věřit každému slovu, ale pokud má pochybnosti o partnerově nebo partnerčině věrnosti, nebude to tolerovat. Pak bude velmi rozrušený a rozrušený a nebude skrývat své emoce - prostě se přímo zeptá na správnou otázku. Život se zrádcem je pro Býka nesnesitelný, je ochoten se rozloučit se svou láskou, jen aby nemusel žít ve lži.

Rak

Rak je velmi citlivá na všechny problémy v rodině. Zradu snáší obzvlášť těžce. Rak vnímá svou lásku jako oporu, na kterou se může vždy spolehnout. Někdy může mít Rak nejrůznější podezření. V takových situacích se může náhle začít ptát. Na jeho otázky "kde jsi byl?" a "co jsi dělal?" nereagujte smíchem. To je pro něj velmi důležité. Vžijte se do jeho situace a projevte maximální trpělivost. Všechny problémy lze velmi snadno vyřešit pouhým rozhovorem.

Lev

Lev je královská postava a miluje luxus. Lev si vybírá svou polovinu stejně pečlivě jako svou oblíbenou věc. Pro člověka ve znamení Lva je partner nebo partnerka majetkem, se kterým má právo nakládat podle svého uvážení. Tato přesvědčení jsou dost sobecká, ale světonázor Lva nelze změnit. Takoví lidé považují za normální, když svému blízkému přikazují, s kým má komunikovat, co má dělat a kde má být. Nezbývá než se s touto situací smířit.

Panna

Panny se vždy snaží najít někoho, kdo má podobné smýšlení, a jakmile takovou osobu najdou, už ji nikdy nepustí. Láska Panny je velmi silná a nehodlá se o ni s nikým dělit. Panny podezírají svou milovanou osobu ze lži nebo nevěry, ale nebudou dělat skandály ani žárlivé scény. Své podezření nijak neprozradí. Nicméně Panna se nevzdá tak snadno - začne špehovat a pečlivě sledovat každý partnerův krok. A když najde něco, co se jí nelíbí.... Partner Panny bude litovat, že ho napadla myšlenka na zradu.

Štír

Štíři jsou velmi zvláštní lidé. Jejich život by měl být naplněn světlými okamžiky a zajímavými událostmi. A pokud tam nejsou, Štír si je začne vymýšlet sám. To samo o sobě vysvětluje, proč je Štír tak žárlivý. Každý den je připraven na rvačku. Nejčastěji člověk v tomto znamení nemá důvod žárlit, ale kdo ví, co se mu honí hlavou? Pokud je milovaná osoba Štíra velmi věrná, začne se přizpůsobovat situacím, ve kterých si bude muset vyzkoušet roli zrádce. Málokomu se to může líbit, ale Štír takto vyjadřuje svou lásku.

Kozoroh

Kozoroh je opravdový workoholik - práci věnuje veškerý svůj volný čas. Jeho milovaná osoba může mít pocit, že je jí Kozoroh lhostejný. To však není tento případ. I když s ní Kozoroh netráví dostatek času, myslí vždy jen na jedno - na péči o svou spřízněnou duši. Pokud se Kozoroh jednou rozhodl, že našel svou lásku, nikdy ji nezmění. Totéž vyžaduje od svého páru. Chce být jediným vlastníkem svého partnera nebo partnerů. Pokud se Kozoroh setká se zradou, nic ho nezastaví - nesnáší ji a snadno svou lásku opustí, pokud si uvědomí, že ji nepotřebuje.

Hlavní foto: google.com