Lidé narození v těchto znameních vyčnívají z davu. Jsou nejen krásné. Vyzařuje z nich vnitřní kouzlo, které je cítit na dálku.

Vodnář

Ženy narozené v tomto znamení jsou přitažlivé navenek i uvnitř. Bez ohledu na to, co se děje v jejich duši, Vodnáři vypadají skvěle. Ženy nepřestávají dbát o svůj vzhled, ani když se ocitnou v obtížné situaci.

Doslova září a vyzařují tolik světla, že příslušníci opačného pohlaví jsou ohromeni jejich krásou. Mezi Vodnáři je málo hubených lidí, ale jejich tvary jsou přitažlivé a svůdné. Proto jsou kila navíc ostatními vnímána jako harmonická součást krásy.

Ženy narozené v tomto znamení mají zdravou pleť, o kterou neúnavně pečují. Tyto dámy jsou nesmírně vybíravé, někdy až arogantní, takže ne každý může dosáhnout jejich srdce. Přesto je o nepřístupnou krásu zájem.

V tomto znamení se narodily takové celebrity jako Jennifer Aniston a Paris Hilton.

Váhy

Na stupnici přitažlivosti není daleko od Vodnáře překvapivě okouzlující Váha, která je mimo jiné obratným manipulátorem ve vztazích. Charakter představitelů tohoto znamení má mnoho nedostatků. Přesto je příroda obdařila takovou krásou, že z nich nelze spustit oči. Váhy pečlivě dbají na svůj vzhled, úspěšně vybírají své oblečení a doplňky.

Ženy narozené ve znamení Vah utrácejí hodně peněz a času, aby si prodloužily mládí. Využívají všechny stávající inovativní metody kosmetického průmyslu. Díky tomu zůstávají atraktivní i ve vysokém věku.

Většina představitelů tohoto znamení má držení těla antických bohyň a výraznou tvář. Je pravda, že mnohé z nich si svou krásu ani neuvědomují, a proto jsou se svým vzhledem nespokojené.

Nejoblíbenějšími představitelkami Vah jsou Catherine Zeta-Jones, Kate Winslet, Monica Bellucci.

Panna

Základem fyzické krásy Panny je vnější nevinnost. Současně se zástupci tohoto znamení mohou prezentovat takovým způsobem, že muži nemají nejmenší pochybnosti o tom, že mají štěstí, že se na své cestě setkají s takovou atraktivní a okouzlující osobou. Ale buďme upřímní: Panna, aniž by cokoli udělala, dá svému vyvolenému pocit štěstí.

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu o sebe velmi pečují, věnují spoustu času a úsilí kosmetickým procedurám a mají vynikající vkus. Je radost se na ně dívat. Panny si umí nejen získat pozornost, ale také si ji dlouho udržet.

Salma Hayek, Sophia Loren a Cameron Diaz jsou představitelkami tohoto znamení zvěrokruhu.

Blíženci

Blíženci si dávají záležet na tom, aby jejich vzhled byl dokonalý. Musíme přiznat, že se jim to daří. Krása se příznivě snoubí s veselou povahou lidí narozených v tomto znamení. Blíženci jsou od přírody často povrchní, ale atraktivní vzhled tuto vadu více než kompenzuje.

Zdá se, že dvojčata mají mnoho tváří. Mění se tak rychle, že je nemožné je sledovat a zapamatovat si je. Zástupci tohoto znamení mohou být upíři s ostrými drápy i skromné dívky: vše záleží na jejich náladě a na tom, čí pozornost chtějí upoutat. S dvojčaty je zajímavé mluvit. Takové ženy jsou středem pozornosti.

V tomto znamení se narodily Angelina Jolie, Nicole Kidman, Marilyn Monroe.

Býk

Býčí ženy jsou romantické a pozorné. Jejich vzhled je skutečně dokonalý. Svou krásou si získávají srdce celé armády příslušníků opačného pohlaví, a proto se často zdá, že se kolem nich točí život. Býk o sebe pečuje, umně používá kosmetiku a má vytříbený vkus při výběru oblečení.

Tyto ženy přitahují zejména svou jemností a půvabem. Muži si je okamžitě oblíbí, ale když začnou vztah s Býkem, pochopí, že za okázalým vzhledem se skrývá železná vůle a nervy. V každodenním životě však ženy narozené v tomto znamení zůstávají jemné, zranitelné a citlivé a nejkrásnější pro své druhé polovičky.

Něžné pohlaví narozené ve znamení Býka nesnáší konflikty, takže spolu snadno vychází.

Renée Zellwegerová, Uma Thurmanová a Penelope Cruzová jsou nejvýznamnějšími příklady býků.

Hlavní foto: google