Budování dobrých vztahů je mnohem obtížnější než pouhá zamilovanost. Ne každý však dokáže odolat svým instinktům a rozporuplným pocitům a rychle se zamilovat. Zástupci následujících znamení zvěrokruhu jsou velmi milující.

Hlavní slabinou ženských Blíženců je vzhled mužů. Pro pohledného muže jsou připraveny na všechno, i když souběžně s vnějšími údaji hodnotí také intelektuální schopnosti vyvoleného. Pokud kombinuje dobré vnější údaje s bystrou myslí a vysokou inteligencí, žena z Blíženců takového muže nikdy nemine.

Mají také rády veselé muže, muže s lehkým srdcem a ty, kteří chtějí svůj život proměnit v zajímavé události. Ženě ve znamení Blíženců stačí jediný rozhovor s takovým mužem - a je jisté, že se do něj okamžitě zamiluje, i kdyby byl vztah jen letmý.

Blíženci si nedokážou představit život bez zamilovanosti. Potřebují s muži neustále komunikovat. Jediným problémem je, že kvůli nové vášni mohou zapomenout na stávající vztah. Protože jsou Blíženci velmi společenští, mohou se zamilovat do několika partnerů najednou.

Aby se žena ve znamení Raka do muže zamilovala, musí s ním sympatizovat. To se samozřejmě nestává vždy, ale velmi často. Žena touží muže zachránit a sama si nevšimne, jak se do něj postupně začíná zamilovávat.

Navíc je pro takovou ženu její chráněnec dokonalý. Nachází na něm jen kladné stránky, což je její chyba.

Po chvíli je však Rak konfrontován s krutou realitou, že tento muž vůbec neodpovídá tomu, koho představoval. V důsledku toho žena trpí neopětovanou láskou, i když ji to často vůbec netrápí.

Žena Lev má ráda jasné a zajímavé muže. Lvi přece milují luxus. Žena Lev chápe, že vztahy jsou hra, ale přesto je velmi závislá. Od muže bude vyžadovat pravidelné komplimenty, velká gesta a plné zbožňování.

Tendence ženy Lva projevovat náklonnost několika lidem najednou přispívá k vyhrocenosti vztahu. Aby si někoho vybrala, musí být sami vyvolení vytrvalí. Vybere si toho nejodvážnějšího a nejpodnikavějšího.

Je třeba mít na paměti, že žena ve znamení Lva je velmi rozmarná a bude muset o pozornost velmi dlouho bojovat sama. Vítězství však také nemusí znamenat nic.

Překvapivě i ten nejiniciativnější muž, taková žena, může odmítnout, i když se snažil získat její přízeň. Problémem je, že v té době se žena může jednoduše zamilovat do jiného muže a je těžké ji zastavit.

Ryby jsou velmi emotivní. Potřebují neustálé emocionální vzestupy a pády. Potřebují cítit vzrušení, aby nepropásly příležitost navázat další vztah s mužem.

Ryby ani nepotřebují, aby muž věděl o jejich pocitech. Nejdůležitější je být v mimořádném emocionálním rozpoložení. Zároveň je ženě ve znamení Ryb jedno, do kterého muže se zamiluje. Ať je to manžel kamarádky nebo obyčejný soused.

I když muž ženě Rybě nevyhovuje, určitě si ho vybere. Taková žena může být vězněm imaginárních citů po velmi dlouhou dobu. Nepotřebuje nic jiného.

Hlavní foto: google.com