K srdci každého člověka je třeba vzít klíč, aby se mohl otevřít a stát se upřímným a laskavým, ale některým lidem jeden klíč nestačí. Ke kterým znamením zvěrokruhu je velmi obtížné najít přístup?

Ve většině případů přitahuje představitele Štíra k jejich budoucím partnerům jejich tajemnost. Málokdo dokáže pochopit, na co štír myslí, jaké jsou jeho životní plány, cíle a sny. Všechna tato tajemnost přitahuje opačné pohlaví, protože každý by rád poznal vnitřní svět osoby, do které je zamilovaný.

Štíři vědí, že to ostatní přitahuje, a proto často manipulují s lidmi, někdy i se svými nejbližšími.

Štíři jsou velmi obtížně dosažitelní. Stejně jako mnoho jiných lidí milují zábavu, ale pro svou budoucnost chtějí najít důstojného životního partnera, který jim bude věrný až do konce života, bude jim vždy nápomocen a bude truchlit. Prázdnému člověku s prohnilou duší neuvěří. Jsou připraveni strávit spoustu času hledáním své druhé polovičky.

Pro Vodnáře je velmi důležité zůstat v každé situaci věrný sám sobě. Nikdy nesouhlasí s názory ostatních, raději mají na každou věc svůj vlastní pohled. Vodnáři nevykřikují na všechny, že jsou výjimečné osobnosti se zajímavými a originálními nápady, ale pokud se jich zeptáte přímo, určitě vám řeknou vše, co je trápí.

Představitele Vodnáře lze právem označit za vnímavé a přátelské lidi. Jsou vždy připraveni vám přijít na pomoc, ale nikdy se nerozloučí se svou nezávislostí.

Abyste si získali lásku Vodnáře a stali se něčím víc než pouhým přítelem, budete muset vynaložit velké úsilí. Ten, kdo se pro to rozhodne, bude muset projít několika fázemi přátelství, aby pak mohl navázat vztah. Pro Vodnáře je důležité přijmout muže za svého, souhlasit s jeho názory a úsudky. Pokud partner narušuje Vodnářovu nezávislost, Vodnář se s ním co nejrychleji rozejde.

Většina lidí miluje svobodu, včetně Střelců. Jsou vzdělaní, sečtělí, inteligentní a dokáží se snadno zapojit do konverzace na jakékoli téma. Rádi učí ostatní lidi, radí jim a mentorují je, zejména pokud vidí, že ostatní něco nedělají.

Hrají na city druhých, aniž by si to uvědomovali. Snadno řeknou člověku pravdu, když se mu podívají do tváře, i když je to nepříjemné. Zároveň se nebudou cítit nepříjemně.

Střelci se vždy snaží udržet si odstup i od svých nejbližších, takže není snadné se s nimi sblížit.

Nejčastěji se Střelec jako první ujímá iniciativy ve vztahu nebo přátelství, ale s nikým se nikdy nesetká nebo nevstoupí do vztahu. Nemají čas ani sílu změnit člověka sami, a tak počkají, až se přizpůsobí.

Pro mnoho zástupců dvojčat, včetně mužů, je téma vážného vztahu velmi bolestivé. Většina lidí si při vstupu do vztahu přeje a sní o tom, že se vám partner bude věnovat, ale vy to od dvojčat očekávat nemusíte. Tito lidé se nedokážou soustředit na jednu osobu, protože jejich pozornost je všude.

Tito lidé dychtí po všem, co je zajímavé, nové, jedinečné a neobvyklé, ale když se to všechno změní v každodenní život, začnou se velmi nudit a znovu hledat. Jen velmi málo lidí narozených v tomto znamení zvěrokruhu dokáže k někomu pocítit skutečnou náklonnost. To vše proto, že pro ně není charakteristické příliš hluboké pronikání do člověka. Okamžitě poznají, jaký člověk skutečně je, a pokud se jim líbí, určitě se stanou přáteli. Dosáhnout harmonie ve vztahu s dvojčetem je velmi obtížné. Pokud jste nudní a sklíčení, nemůžete si udržet jejich pozornost.

Hlavní foto: google.com