Existuje mnoho důvodů, proč se vztah mezi dvěma lidmi rozpadá. Některé z těchto příčin vůbec nezávisí na tom, zda se partneři milují.

Podnětem k rozpadu vztahu může být náhoda, hloupá náhodná hádka nebo chvilková slabost jednoho z partnerů. Slovo následuje slovo a my si ani nestačíme všimnout, jak už se milenci navzájem obviňují a ubližují si.

Ne každý dokáže zapomenout a odpustit. Vznikají neshody a partneři se od sebe vzdalují.

Snaží se zapomenout na svou milovanou polovičku a žít svůj vlastní život.

Po nějaké době se však dostaví pocit prázdnoty a smutku. Neustále se mi vybavují vztahy, které byly nejvášnivější a nezapomenutelné.

A přestože si bývalí partneři již zařídili život s novými lidmi, touha vrátit se k minulým vztahům se objevuje častěji, než by měla. Proč nezapomeneme na člověka, se kterým jsme kdysi měli vztah?

Co je na ní tak zvláštního, že se usmíváme ze spaní? Proč se náš bývalý partner tak dotkl naší duše a jak to, že nám při pouhém pomyšlení na něj nebo na ni stále tluče srdce rychleji?

Astrologové mohou na všechny tyto otázky odpovědět. Ukazují na 4 znamení zvěrokruhu, na jejichž vztahy nemůžeme zapomenout a nejčastěji se k nim chceme vracet.

Býci přitahují opačné pohlaví svou dobrou povahou a otevřeností. Jejich názory na vztahy mezi dvěma lidmi jsou stabilní a loajální.

Vztahy s Býkem začínají velmi rychle a krásně. Býci vědí, jak se o své blízké starat a hýčkat je.

Býci mají skvělý smysl pro humor, který nedovolí, aby se jejich partner nudil. Zástupci tohoto znamení se vyznačují velkorysostí a ušlechtilostí, která partnera vždy zaujme.

Na Býka se nedá zapomenout a bývalí partneři se s ním obvykle snaží znovu navázat vztah.

S Blíženci dny ubíhají bez povšimnutí. I když jsou přelétaví a větrní, často zapomínají na své sliby a nelze jim věřit ve vážných věcech, jsou stále okouzlující a neškodní.

Zástupci tohoto znamení se vůbec nedokážou rozčílit. Vždycky ustoupí a považují se za viníky hádek.

Blíženci mají k lidem tak dobrou povahu, že mnozí začnou jejich laskavosti a jemnosti zneužívat. Mnoho lidí se chce vrátit ke svým vztahům s představiteli tohoto znamení, ale sami Blíženci na své bývalé partnery rychle zapomínají.

Panny jsou ve vztazích upřímné. Vždy se snaží vyhovět svému partnerovi a předvídat jeho přání.

Zamilované Panny jsou ochotné udělat pro svého milovaného člověka cokoli. Pouze opravdová náklonnost může Pannu přimět ke změně názoru na život.

Lze říci, že zástupci tohoto znamení obětují ve vztahu část sebe. A pokud se milenci rozejdou, tato část v Panně umírá.

Lidé v tomto znamení nejsou příznivci návratu ke starému vztahu. Bývalí partneři se však téměř vždy snaží vrátit k Panně.

Štíři přivádějí opačné pohlaví k šílenství tím, že potlačují vůli a rozum svých partnerů. A partneři neodolají náporu zástupců tohoto znamení a rozplynou se v náručí Štíra.

Na Štírech je něco magického, co k nim lidi přitahuje. Vztahy s nimi jsou jako hurikán, který smete vše, co mu stojí v cestě.

Velkou roli hraje přirozená vášeň představitelů znamení, na kterou nemůže zapomenout žádný člověk ve vztahu se Štírem.

Hlavní foto: google.com