Znamení zvěrokruhu představují 12 typů lidských osobnostních rysů. Někteří z nich se k sobě dokonale hodí, zatímco jiní se nemohou vystát. Je to pochopitelné - příkladné vztahy jsou takové, v nichž se milenci dokonale doplňují, pomáhají si, znají své potřeby, ale také se těší jeden z druhého. Vzájemně se vyzývají a podněcují k rozkvětu. Která znamení zvěrokruhu nikdy nemohou vytvořit dokonalý vztah? Přesvědčte se sami! Zde jsou znamení, která tvoří nejharmoničtější dvojice! Analyzujte, zda má váš vztah potenciál přežít.

Může váš vztah přežít? Z horoskopu se můžete dozvědět mnoho zajímavého. Vaše znamení zvěrokruhu ovlivňuje nejedno vaše chování, názory a chyby. To nám říká astrologie, umění založené na víře ve význam uspořádání hvězd. Připravili jsme pro vás malý seznam znamení zvěrokruhu, která spolu nejlépe vycházejí a tvoří nejbližší ideální vztah.

Znamení zvěrokruhu - ve kterém znamení jste se narodili?

1. Vodnář (20. ledna - 18. února)

2. Ryby (19. února - 20. března)

3. Beran (21. března - 19. dubna)

4. Býk (20. dubna - 20. května)

5. Dvojčata (21. května - 21. června)

6. Rak (22. června - 22. července)

7. Lev (23. července - 22. srpna)

8. Panna (23. srpna - 22. září)

9. Váhy (23. září - 22. října)

10. Štír (23. října - 21. listopadu)

11. Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

12. Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

1. Vodnáři jsou nápadití, originální a velmi nezávislí. Od přírody jsou osamělí, často se cítí nepochopeni a nedoceněni. Vodnáři jsou také někdy nekompromisní; pokud je jejich dobré mínění o někom poškozeno, už nikdy o něm nebudou přesvědčeni.

Kdo by si nejlépe rozuměl s Vodnáři? V první řadě určitě ostatní Vodnáři, protože potřebují charismatickou a fascinující osobu, která je bude provázet životem. Pokud má jejich partenr v sobě hodně charismatu, hodně mu odpustí. Vodnáři jsou nejlepšími přáteli Berana a Býka. Raci umí Vodnáře umlčet.

2. Ryby jsou nesmírně umělečtí, jemní, citliví a vnímaví lidé, pokud jde o ně samotné. Pokud je někdo kritizuje, budou si to pamatovat velmi dlouho. Ve vztazích vyžadují vytrvalost, aby se cítili nejistě. Pokud hledají obdiv, stálou lásku a stálý obdiv, mohou ho získat od Raků, Kozorohů a Štírů. Ryby také dobře vycházejí se svým vlastním znamením.

3. Berani jsou aktivní, tvrdohlaví, odhodlaní, toužící po kariéře a společenští lidé. Beran bude ve vztahu s klidnými znameními zvěrokruhu chřadnout. Berani potřebují neustálou stimulaci, jinak se nemohou nudit, ale někdy se nepochybně potřebují také uvolnit a zklidnit. Na druhou stranu jsou Berani extrémně loajální lidé. Pokud učiní důležité rozhodnutí, nevzdají se ho jen tak. Beran si dobře rozumí s Váhami, Štírem a Střelcem.

4. Býci jsou smyslní a nesmírně vášniví lidé. Milují zábavu, nadšení a zápal. Nemohou žít bez kontaktu s ostatními lidmi. Obvykle jsou obklopeni věncem obdivovatelů a přátel. Ostatní znamení zvěrokruhu si v hloubi duše uvědomují, že právě s Býkem si užijí nejvíce zábavy. Býkům imponují protiklady, ale ne příliš. Mají dobrý vztah s Pannou a Kozorohem.

5. Blíženci jsou empatičtí, ale labilní jedinci. Vyznačují se dvojí povahou. Touží po dobrodružství i stabilitě. Vyžadují značnou pozornost, aby se cítili náležitě oceněni. Blíženci jsou velmi samostatná, takže málokdy dobře zvládají nudu a vztah s jednou osobou. Blíženci spolu vycházejí velmi dobře. Váhy jsou však jejich skvělým doplňkem.

6. Raci jsou rodinně orientovaní, citliví a vznětliví lidé. Nechtějí se měnit a nikdy se nezradí. Někdy se však v návalu vzrušení chovají zcela nepředvídatelně. Jejich slabinou je velmi malá sebedůvěra. Někdy je přepadne strach, a výsledek je proto pro ně neuspokojivý. Naštěstí čím jsou starší, tím lépe se s tím vyrovnávají. Raci si dokonale rozumí s Váhami, Kozorohem a Rybami.

7. Vedení Lvi musí vědět, že mají ve vztahu moc. Lvi jsou někdy závislí na fascinaci. Touží po obdivu a vedení. Všechna znamení zvěrokruhu, která se chtějí stýkat se Lvy, si musí uvědomit, že Lvi mají vždy na prvním místě sebe. Lvi se nevzdávají, protože by to mohlo způsobit doslova deprese. Zároveň jsou Lvi schopni respektovat a ocenit silnější soupeře. S kým mají Lvi nejlepší vztahy? V první řadě s ostatními Lvy (vytvoří vznětlivý, i když obtížný vztah), s Váhami, Kozorohem a Střelcem.

8. Panny jsou dobře vychovaní a pragmatičtí lidé. Milují život a jsou do něj zapálení, ale dokážou ho ovládat. Lidé ve znamení Panny jsou svědomití a zodpovědní pracovníci, kteří jsou ve své profesi velmi ambiciózní. Panny jsou známé tím, že jsou introvertní, nerady mluví o svých pocitech a nedůvěřují příliš mnoha lidem. Panny je velmi těžké získat. S kým navazují Panny nejlepší vztahy? Panny navazují nejlepší vztahy s Býky, Kozorohy a dalšími Pannami.

9. Váhy jsou stabilní osobou, která však v sobě skrývá velkou dávku vášně. Jsou pečliví při řešení problémů, mají vynikající paměť a obvykle také umělecké cítění. Protože v sobě mají širokou škálu vlastností, nemají rády znaky, které jsou nějakým způsobem radikální. Skvělé vztahy navazují s Vodnáři, Raky, Blíženci a Střelci.

10. Štír je tajemný, nedůvěřivý, ale zároveň vášnivý a cílevědomý člověk. Chtějí žít naplno, ale raději vypadají, jako by se nechtěli ukazovat. Tato bizarní kombinace vlastností někdy mate ostatní znamení. Proto Štíři navazují nejlepší vztahy s jinými Štíry. Jen oni jim mohou rozumět. Pro Štíry jsou dobrými partnery také Kozorozi a Ryby.

11. Střelci jsou směsicí fantazie a vlastního zájmu. Střelci nedokážou zůstat dlouho na stejném místě. Chtějí být uznáváni a ctěni, ale zároveň jsou okouzleni vzory, které nejsou skutečně užitečné. Kromě toho Střelci rádi kultivují svou fyzickou oblast. Často jsou to vynikající sportovci. Mnohem raději však dávají přednost duchovní sféře, ke které zřejmě nemají snadný přístup. Když k tomu připočteme, že Střelci se rádi baví, získáme obraz plný různých barev a rozporů. S kým mají Střelci nejlepší vztah? Střelci navazují dobré vztahy s Býkem, Pannou a Rybami.

12. Kozorozi jsou obecně lidé, kteří jsou často vnímáni jako lakomci, kteří chtějí dosáhnout úspěchu. Jsou to lidé, kteří mají vlastní zájmy a hledají ve svém okolí lidi, kteří jim pomohou získat prospěch. Obvykle si užívají spíše nudného způsobu života. Zároveň jsou Kozorozi často nejistí lidé, což může být příčinou toho, že navazování jakýchkoli vztahů s nimi může být poněkud problematické. S kým mají Kozorozi nejlepší vztahy? Kozorozi si dobře rozumí s Pannami, Raky a Rybami.

Hlavní foto: google.com