Aura je řecké slovo, které znamená "vánek". Všechny živé organismy mají svou vlastní auru. Je to zdroj energie, který obklopuje živou bytost a má zářivý charakter.

Pojem "aura" se používá v esoterických, mystických naukách. Lidé, kteří jsou těmto naukám vzdáleni, však toto slovo často používají k charakteristice člověka, jeho duchovních vlastností.

Aura je zvláštní energetické pole, o které se lidé zajímají již po mnoho staletí. V dnešní době byly vyvinuty speciální diagnostické přístroje a technologie, které dokáží rozlišit záři v okolí člověka.

Každý člověk vyzařuje elektromagnetické vlny a vibrace. Vědci se naučili pořizovat snímky a videa lidských aur.

A umělci, kteří žili dávno před naším narozením, malovali auru kolem člověka jako modrou záři. Mimochodem, barva a tvar energetického pole mají svůj význam.

Například nerovnoměrné okraje aury, její praskliny naznačují problémy se zdravím člověka. Matná a vybledlá barva může naznačovat, že člověk prožívá emocionální nepohodu nebo stres.

Barva aury může odborníkovi napovědět o zamilovanosti a vášni, o smutku a duševních poruchách.

Čím jsou myšlenky člověka upřímnější, morálnější a pozitivnější, tím je aura jasnější, má hustší a hladší barvu, záře nemá díry ani záhyby.

Astrologové jsou přesvědčeni, že jen několik znamení zvěrokruhu má jasnou, křišťálově čistou auru. A navíc ne všichni jejich zástupci, ale někteří lidé.

Býci jsou považováni za bystré a dobrosrdečné lidi, kteří nejsou schopni druhým lidem ublížit. Jejich energetické pole je vždy v klidném stavu a jemně vibruje.

Toto znamení zcela postrádá negativní povahové rysy, jako je žárlivost a špatné úmysly.

Mohou kazit auru člověka a podkopávat jeho zdraví. Zástupci znamení se snaží nemít nepřátele a neurážet lidi.

Blíženci mají jasnou, duhovou auru. Přitahují lidi svou otevřeností a pozitivitou.

Blíženci jsou velmi odlišná. Umí pohladit i vynadat. Vždy se však rychle uklidní a sami požádají o odpuštění, i když se ničím neprovinili.

Je velmi zajímavé komunikovat se zástupci tohoto znamení. Vůbec si nepamatují křivdy a příkoří. Představitelé tohoto znamení věří v karmu, a proto se snaží nemít nepřátele.

Panny patří k těm, kdo si umí vyčistit auru. Zástupci tohoto znamení se rádi učí všemu novému a jejich zájmy se mohou týkat jakékoli oblasti života.

Pokud se Panny věnují meditaci a čištění aury, dosáhnou v tomto učení výšin. Samotní představitelé znamení nepatří k negativním lidem, snaží se jednat podle cti a svědomí.

Neustále na sobě a svých myšlenkách pracují. Jejich aura je křišťálově čistá, a pokud Panny něco znepokojí, snaží se negativních jevů rychle zbavit, aby neznečistily své energetické pole.

Ryby milují vše mystické a čtou hodně literatury o neznámém a podivném. Zástupci tohoto znamení mají jasnou intuici, mají mimosmyslové schopnosti.

Jsou zasnění a láskyplní. Jejich šarm jim pomáhá vytvářet si vazby s lidmi. Ryby jsou však příliš důvěřivé a mohou se dostat do obtížných situací.

Jejich měkká, hřejivá aura může blednout a ohýbat se. V takových případech si ryby pomáhají samy nebo se obracejí na odborníky.

Hlavní foto: google.com