Beran: nejistota vlastní síly. Strach z připoutání. Pocit, že nejste hodni říci svůj názor a získat to, po čem nejvíce toužíte.

Býk: obáváte se, že se někdo dozví o vašich tajných myšlenkách. Strach z utonutí. Spojení vlastní hodnoty s finanční stabilitou.

Blíženci: neustále myslíte na své zlomené srdce a ztrácíte se v této bolesti. Popření vlastní spirituality. Apatie vůči vlastnímu blahu, která se mění v kámen na krku, jenž člověka táhne ke dnu.

Rak: nedostatek uznání vlastních úspěchů a pocitu hrdosti na sebe sama. Jednání na úkor sebe sama. Odmítnutí řídit se vlastním pocitem a objevovat nové začátky.

Lev: lže, že se vám "daří dobře". Blokování kreativity falešným pocitem bezpečí. Obětování pohody ve prospěch produktivity.

Panna: nechat minulé chyby rozhodovat o vaší budoucnosti. Dráždíte všechny a všechno, protože se utápíte v nepořádku vlastního života a zlobíte se sami na sebe. Odmítnutí získat sílu a kontrolu uznáním úspěchů.

Váhy: pocity osamělosti (vždy pamatujte, že vesmír vás vede jen tam, kam potřebujete). Cítíte se jako oběť a zdánlivě předstíráte, že je vám to jedno. Odmítnutí věnovat si čas pro sebe, než se posunete dál.

Štír: Pokusy podpořit vaši kreativitu. Zrazení vašich aspirací, když se na poslední chvíli vzdáte. Přesvědčení, že nejste "dost dobří" na to, abyste měli šťastnou rodinu.

Střelec: víra, že vaše ego udělá všechnu práci za vás. Neochota realizovat vaše zajímavé nápady. Přesvědčení, že každý se rodí jako "vítěz" nebo "poražený", pokud jde o dosahování cílů.

Kozoroh: odmítání věřit v existenci spravedlnosti. Nebere ohled na vaši něžnou a starostlivou stránku. Soustředění veškeré pozornosti na vztahy s ostatními a nedostatečná péče o vztahy se sebou samým.

Vodnář: radost a motivaci čerpáte pouze z výsledku práce, zatímco samotného procesu si nevážíte. Neochota uvědomit si, jak si vás všichni váží a obdivují vás. Neustálé přemýšlení o tom, co nemáte, místo abyste byli vděční za to, co máte.

Ryby: pocit, že plýtváte časem, způsobený tím, že se stáváte otrokem své představy o čase. Neochota důvěřovat své intuici. Zaměření na negativní prostředí, které vás obklopuje.

Hlavní foto: google.com