Říká se, že láska trvá tři roky. Ale u některých lidí ani tak dlouho nepřežije. Astrologové určují skupiny znamení zvěrokruhu, které přestávají milovat obzvlášť rychle. Sestavili jsme pro vás seznam těchto příznaků.

Začněme! Na posledním místě je znamení zvěrokruhu, které se opravdu nerado stává závislým. Toto je Vodnář. Nesnese, když ho začnou kontrolovat. Zamilovanost poměrně rychle přejde, a pokud má Vodnář s druhou osobou málo společného, může prostě odejít, aniž by vysvětlil důvody. V rodině se po třech letech soužití stává tichým a poněkud nudným člověkem. Neumí dát najevo své city, i když by někdy opravdu chtěl. Manželé a manželky z tohoto znamení zvěrokruhu jsou však velmi dobří, i když žijí bez lásky.

Dalším znamením zvěrokruhu je Rak. Rak je obecně zvláštní znamení zvěrokruhu, které může být předmětem mnoha soudů týkajících se rodinných vztahů. Raci jsou velmi schopní se zamilovat a udělat pro svého partnera naprosto všechno. Jasné pocity však pominou stejně rychle, jako zhasne hořící sirka. Po vášni a lásce nejčastěji následuje úcta k partnerovi a manželství se nerozpadá, ale naopak ještě více upevňuje.

Dalším rychle končícím znamením zvěrokruhu jsou Váhy. Pro Váhy se láska na začátku vztahu stává hlavním smyslem života. Postupem času si však sundají růžové brýle a začnou na svém partnerovi vidět všechny chyby, které nedokážou přijmout. Láska pomine a místo ní mohou Váhy svou druhou polovičku jen nenávidět. V rodině jsou dost tvrdohlaví, ale málokdy se hádají.

Na druhém místě žebříčku je Kozoroh. Ani na začátku vztahu nevynikají romantikou a vášní a po několika letech rodinného života mohou zcela ztratit zájem. Až na to, že mají jednu obrovskou výhodu - většina Kozorohů jsou velmi věrní lidé a rodina je pro ně malý rodný ostrov, který zbožňují. Kozorozi se málokdy rozvádějí a vyznačují se zdravým rozumem a úctou k partnerovi.

Na prvním místě je znamení zvěrokruhu, které si rádo dělá velké plány, které pak bohužel nevyjdou podle plánu. To jsou Blíženci. Blíženci budou na začátku vztahu bláznivě zamilovaní do své spřízněné duše. Budou si dávat dárky a snít o tom, jak budou mít děti a obrovský dům na pobřeží. Jakmile však dojde na vážné kroky, Blíženci ustoupí o krok zpět, jejich city vyprchají a mnoho z nich je odsouzeno k zániku kvůli potížím. Pokud Blíženci překonají všechny obtíže na začátku cesty lásky, stanou se z nich vynikající rodiče a dobří manželé a manželky.

Hlavní foto: google.com