Ne každý se totiž při rozhodování řídí pouze logikou. Mnoho skrytých vztahů je neviditelných, ale někde na podvědomé úrovni je cítit. A ti, kteří umějí tyto tiché signály slyšet, jsou mnohem efektivnější než ostatní.

Panna

Panny se spoléhají především na logiku. To není tak docela pravda. Tolik k tomu, že Panny velmi dobře znají své schopnosti, možnosti a pocity, takže velmi dobře slyší svůj vnitřní hlas. A dokáží její rady logicky a vcelku důsledně zdůvodnit. Proto Panny téměř vždy dosáhnou v životě významného úspěchu.

Beran

U Beranů se vyvinul šestý smysl, který pomáhal našim předkům přežít, když se kolem nich pohybovalo mnoho různých predátorů. Beran dokáže vycítit jakékoli nebezpečí nebo riziko pro své zdraví. Další věcí je, že pro ně slouží jako spouštěč okamžité reakce. Někdy agresivní, ale téměř vždy vhodné. A zachraňuje životy. Proto Beran dobře zná lidi a řeší situace s minimem informací. Samozřejmě, že se může něco pokazit, ale Beran tím bude určitě trpět nejméně.

Ryby

V případě ryby funguje klasická intuice. Logiku používají jen velmi málo - většinou dodatečně, ale zároveň jednají efektivně a velmi racionálně. Kromě toho jim rybí intuice pomáhá porozumět lidem. Někdy dochází ke konfliktu s emocemi, které Ryby prožívají vůči určitým lidem. Bohužel emoce téměř vždy zvítězí. Ryby jsou však stále připraveny na to, že ne všechno půjde podle jejich představ.

Blíženci

Blíženci myslí rychle. Tak rychle, že si to ani ne vždy uvědomují. Existuje otázka - existuje odpověď. Vycházejí najevo mezistupně myšlení. Ušetříte tak spoustu času, kterého mají Blíženci vždy nedostatek. Můžeme tedy říci, že intuice Blíženců vychází z jejich vlastní silné a rychlé logiky. Jejich intuice jim však v porozumění lidem příliš nepomáhá.

Vodnář

Vodnáři umí kombinovat jak tradiční analytické myšlení, tak intuici. Problémy začínají, když tyto dva "nástroje" poskytují protichůdné údaje. Vodnáři pak ztrácejí orientaci a volí vyčkávací taktiku - změna situace vychýlí rovnováhu ve prospěch jedné z možností. Proto jednají poměrně pomalu, ale pokud už začnou, určitě uspějí.

Hlavní foto: google