Jak říkávala moje teta - nenechte si od lidí ubližovat. Hlupáků kolem nás moc není. Ti chytří vědí, o co jde, a na ty hloupé nemá smysl se dívat.

Nerozčilujte se, když se k vám někdo chová nespravedlivě, napadá vás, snaží se vám ublížit..... Je to důvod k radosti. Tady je důvod...

Pokud vás někdo napadne, špatně se k vám chová, znamená to, že v životě děláte něco dobrého. Proto to nemusí ostatní lidi těšit. Vyhledávají slabé lidi a jednají jejich prostřednictvím. Vy byste měli být šťastní. Jste na správné cestě.

Někteří lidé říkají, že když vás někdo pomlouvá, očerňuje, znamená to, že takoví lidé odnášejí to, co je špatné. Člověk by se měl radovat, protože nevědomky pomáhají.

Když někdo něco kategoricky popírá, někoho za něco odsuzuje nebo se vám snaží namluvit, jak je dobrý - život takovému člověku dává zakusit to samé, co kategoricky popíral nebo odsuzoval. Pokud vás tedy někdo neustále kritizuje, radujte se. Brzy uvidíte takového člověka - kritika a soudce - v úplně stejné situaci, jen se mu bude dařit mnohem hůř. Takto to funguje. Ti, kteří všechno vědí, vždy vzbuzují touhu je zkoušet. Zatím ani jeden z nich touto zkouškou úspěšně neprošel.

Pokud útoky na vás nepřestanou a vy se nebudete moci bránit, radujte se. Prospěje vám to. Jak říkala moje teta - neobtěžujte se dělat z lidí hlupáky. Hlupáků kolem vás moc není. Ti chytří na to přijdou a těm hloupým není proč věnovat pozornost.

Platí zde následující zásada. Když někde něco ztratíš, někde něco získáš. Pokud jste něco ztratili, něco vám to dá. Jste-li zraněni a poraněni, radujte se. Budete odměněni. Čím nepříjemnější věci jsou, tím cennější budou dary.

Všechno, co se děje, má vždy nějaký smysl. Vždy je to buď lekce, nebo zkouška. Čím lépe se s tím vypořádáte, tím lepší bude váš život. Uvědomění a pochopení vám vždy prospěje. Tak si to užívejte.

Pokud o vás lidé neustále mluví a nemohou vás nechat na pokoji, radujte se. Jste v jistém smyslu modlou. Kvůli vám byly obětovány životy. Vzdali se svých radostí, obětovali svůj osobní čas. Myslí na vás. To je úžasné.

Život je velmi logický, racionální a moudrý. I když teď některé věci nevidíte nebo nechápete, proč se dějí tak či onak, je to v pořádku. Pokud se k vám někdo chová nespravedlivě, pomlouvá vás, ubližuje vám, uvolněte se a důvěřujte životu. Jednoho dne vše zapadne na své místo.

Pokud se na vás někdo zlobí, očerňuje vás, nemějte z toho špatný pocit. Znáte pocit pálení žáhy? Nebo když jste snědli něco hodně kyselého? Bolí to uvnitř, že? Přesně tak se víceméně cítí ostatní lidé, kteří vás očerňují. Takže bez ohledu na to, jak moc vám ubližují, škodí tím spíš sami sobě. Buďte milosrdní. Pamatujte, že jsou na tom hůř než vy.

Všechno, co od nás pochází, se k nám vrací. V té či oné podobě. Dluhy mají tendenci hromadit úroky. A neexistuje nic takového jako: bylo mi ukřivděno, takže teď nemám žádné zábrany dělat špatné věci. Ne. Tak to nefunguje. Všechno se vždycky vrátí. Všechna přání, kletby, činy, slova. Všechno. Takže pokud vás někdo urazil, nereagujte.

Někdo to řekl: "To, jak se k vám lidé chovají, je jejich karma. Na druhou stranu to, jak na ně reagujete, je vaše". Nehromaďte si tedy úroky z úvěru. Nechte tyto lidi, ať zaplatí vaše dluhy.

Hlavní foto: podumay.info