O celoživotní lásce sní mnoho lidí, ale jen někteří jsou jí schopni. V tomto článku si přečtěte, která znamení zvěrokruhu milují jednu osobu na celý život.

Kozoroh

Kozorozi, kteří jsou v oblasti citů velmi citliví, nesvěřují své srdce někomu snadno. Objekt lásky a zbožňování prochází tisíci zkouškami, než se Kozoroh rozhodne (prostě rozhodne!), že tuto osobu bez rozmýšlení a bez ohlížení miluje. Samozřejmě ani zklamaný Kozoroh nedokáže milovanou osobu, která nutně potřebuje odejít, pustit. Nezřídka se stává, že Kozoroh miluje jednu osobu na celý život, i když je ve vztahu s úplně jinou.

Rak

Raci jsou nejvíce emocionální lidé. Chápou, koho milují a kdo miluje je. Raci opravdu vědí, jak člověka milovat: uvnitř i navenek. Tím, že Rakové dokáží pochopit potřeby a touhy svého partnera, se sami stávají nepostradatelnými a milovanými partnery a jejich vztah s milovanou nebo milovaným člověkem může trvat celý život.

Ryby

Ryby jsou mimořádně citlivé a okamžitě pochopí, kdo je přitahuje. Obvykle poměrně brzy najdou Ryby životního partnera, a i když se jejich životní cesty rozejdou, pamatují si tuto osobu do konce svých dnů. Bohužel Ryby mají větší pravděpodobnost bolestivých rozchodů než zástupci jiných znamení, život si diktuje svá vlastní pravidla a zanedbává něžné city zástupců znamení Ryb.

Býk

Býci se vyznačují věrností a stálostí náklonnosti. I když je pro ně často obtížné uvědomit si, že někoho milují, jakmile si to uvědomí a dotyčná osoba jejich city opětuje, spolehlivějšího partnera nenajdou. Býci milují po celý život, o svou milovanou osobu se starají a do vztahů investují. Možnost rozpadu vztahu je pro ně nesmírně bolestná, proto Býk všemožně minimalizuje rizika, vyhýbá se ostrým zvratům a udržuje pár v klidu.

Štír

Štíři milují dramaticky, rádi se zamilují jednou provždy a přivírají oči nad partnerovými nedostatky. Zdá se, že Štír potřebuje silnou, dokonce i poněkud bolestivou lásku více než osobu samotnou - a to je obecně do jisté míry pravda. Jde o to, že Štír se nerad nechává rozptylovat maličkostmi a soustředí se na své city k jedné osobě, takže je běžné, že Štír miluje jednu osobu celý život.

Hlavní foto: Google