Jednou z nejcennějších vlastností člověka je věrnost. Každý sní o tom, že se obklopí lidmi, kteří neznají podlost: manželem, manželkou, rodiči, kolegy, přáteli. Astrologové se shodují, že lidé narození v určitých znameních zvěrokruhu tato kritéria splňují.

Pro ně je věrnost stejně přirozená jako dýchání, spánek a jídlo. Budou věrní do posledního dechu a nemohou žít v klidu, dokud nebudou jednat v souladu se svým svědomím. Pojďme se společně zamyslet nad tím, kterými znameními zvěrokruhu je nejlepší se v životě obklopit.

Obecně se má za to, že Lvi jsou přízemní lidé. Příliš si však váží sami sebe a svou pověst si nepošpiní zradou. Zástupce tohoto znamení zvěrokruhu se samozřejmě rád obklopuje obdivovateli, sbírá komplimenty a obdiv.

Lev, který je ve vztahu s jinou osobou, však nepůjde dál než k lehkému flirtu. Svému partnerovi bude věrný tak dlouho, dokud se bude cítit milován. Navíc pokud ho láska přejde, raději o tom upřímně promluví, než aby začal lhát a vyhýbal se konfrontaci.

Zástupce znamení Kozoroha se nikdy nestane vzorným členem rodiny. Vůbec není romantik, ale spíše pragmatik a racionalista. Do manželství obvykle vstupuje na základě kalkulací nebo pokud partner splňuje všechny jeho požadavky.

Přitom však nebude podvádět. Je to pravděpodobně proto, že není závislý a nevidí v podvádění smysl. S největší pravděpodobností bude muset jeho druhá polovička žárlit na Kozorohovu práci a ne na jinou osobu. Pro zástupce tohoto znamení zvěrokruhu je velmi důležité, aby se profesně realizoval.

Panna je také věrný a oddaný člověk. Manželství je pro ni vyváženým a promyšleným rozhodnutím. V rodinném životě se zástupce tohoto znamení zvěrokruhu projevuje jako vynikající rodič a manžel.

Zástupce tohoto znamení zvěrokruhu se nedá svést ani odvést od rodiny. Nedá se oklamat sladkou řečí a krásnýma očima. Pokud se rozhodne zradit, musí k tomu mít dobrý důvod. Klid a harmonie v rodině jsou klíčem k dlouhému a pevnému vztahu. V takovém vztahu Pannu ani nenapadne podvádět.

Nejvěrnější a nejvěrnější je Býk. Nenechá se unést svými emocemi. Pokud zástupce tohoto znamení zvěrokruhu vstoupí do vztahu bez závazků, nikdy nebude dávat falešné sliby a naděje, nebude mluvit o lásce a budování společných plánů.

V případě, že Býk začne svého partnera milovat, rozhodne se uzavřít sňatek. V rodinném životě netoleruje nevěru ani ze své strany, ani ze strany partnera. Nejčastěji se zástupce tohoto znamení zvěrokruhu ožení jednou provždy a odmítá i myšlenky na nevěru.

Hlavní foto: google.com