Australští vědci dospěli k těmto zajímavým závěrům. Podle nich jsou ženy se vznětlivým temperamentem inteligentnější.

Mají dobrou paměť, jsou více motivované a vždy dosáhnou svých cílů.

Takové ženy se dívají na svět objektivně a mají otevřenou mysl. Při rozhodování berou v úvahu spíše racionální než emocionální hledisko. Autoři studie tvrdí, že ženy s nesnesitelným temperamentem analyzují nejen své vlastní chování, ale také způsob, jakým se chovají ostatní lidé. Je u nich větší pravděpodobnost zklamání, protože se vždy orientují na výsledek.

Sentimentální a romantičtí lidé častěji zažívají neúspěch než cynici. Na rozdíl od nich se totiž rozhodují na základě emocí a málokdy naslouchají hlasu zdravého rozumu.

Lidé s těžkou povahou, plní zklamání, žijí bez růžových brýlí, takže ke stanovování cílů přistupují klidněji. Problémy pro ně nejsou důvodem k reptání, pouze úkoly k řešení.

Nesnášenlivé ženy jsou samostatnější a rozhodnější. Přesně vědí, co od života chtějí, a nebojí se říct partnerovi pravdu, i když vědí, že to nebude příliš příjemné. Zároveň jsou schopny respektovat osobní hranice svého partnera a jsou připraveny slyšet pravdu o sobě.

Takové ženy jsou svým způsobem krásné, ale často zůstávají svobodné. Málokdy je nějaký muž obdařen tak vysokou emoční inteligencí, aby vydržel být v blízkosti dospělé ženy s vlastními pravidly a potřebami.

Hlavní foto: esotericblog