Svět počká: nyní je důležité soustředit se na sebe a své potřeby. Zejména na znamení zvěrokruhu v našem žebříčku.

Z množství práce se vám točí hlava a veškerý volný čas věnujete svému okolí? Tohle nebude fungovat. Myslíme to vážně: pokud se chcete vyhnout vyhoření (profesnímu i emocionálnímu), začněte se starat sami o sebe. Zvláště pokud je vaše znamení zvěrokruhu na našem seznamu.

Býk

Něco se vám v práci nepovedlo? Využijte čas k tomu, abyste se trápili výčitkami a ztratili důvěru ve své schopnosti. Zhluboka se nadechněte, pomalu vydechněte a podívejte se na situaci z jiného úhlu. Nedovolte, aby vás neúspěch připravil o motivaci a sebedůvěru. Nyní je čas přemýšlet o tom, jak svůj život neproměnit v "sérii termínů". Pokud se naučíte naslouchat svým potřebám a nebudete pracovat pro opotřebení, budete schopni nashromáždit dostatek energie a sil pro velké úspěchy.

Váhy

Váhy, vy jste to znamení zvěrokruhu, které je ochotné tvrdě pracovat a vydávat všechny prostředky svého těla ve prospěch svých blízkých. To je samozřejmě chvályhodné, nebýt jedné věci: rychle ztrácíte ze zřetele své vlastní potřeby. Je načase položit si otázku, co je pro vás důležité? Zde je úkol pro vás - zkuste na chvíli myslet jen na sebe, na své pocity a potřeby. Díky tomu nevyhoříte a prospějete všem, kterým tak rádi pomáháte, protože abyste mohli pečovat o druhé, je důležité pečovat nejprve o sebe.

Střelec

Střelci, váš problém spočívá v tom, že poslední, čeho si všimnete, je to, jak jste zahlceni. Vaše nadšení a zápal pro cíl jsou nakažlivé, ale pokud nebudete kontrolovat míru svého náboje, velmi rychle se vybijete. Vaším hlavním úkolem je nyní naučit se, bez ohledu na to, jak triviálně to zní, stanovit si priority. Zeptejte se sami sebe, co je pro vás skutečně důležité, čemu stojí za to věnovat pozornost a co můžete delegovat, a jak si naplánovat den, abyste měli dostatek času na odpočinek (ano, je to možné!).

Hlavní foto: glamour