Ve vztazích bohužel nastávají chvíle, kdy se láska vytrácí a jeden z partnerů začne hledat způsob, jak tuto společnou cestu ukončit. Mnohem častěji jsou to ženy, které se snaží vztah zachránit.

Dnes se však dozvíte, co cítí žena, když přestane milovat..... Je to docela působivé. Všimněte si těchto 8 věcí, které žena začne cítit.

Když ji nebaví společné jídlo. Když při večeři není nic romantického... když se neříkají žádná slova a jediné, co máte společné, je jídlo.

Když se přestane starat o to, jak se cítí nebo kde je, aniž by si to uvědomovala. Zamilovaná žena si vždycky dělá starosti, jestli je její muž v pořádku. Někdy se však stává, že když žena necítí ke svému muži žádné pouto, přestane to pociťovat a začne se více starat o sebe a o ostatní lidi. To neznamená, že muž je špatný, je to jen známka toho, že ve vztahu už není láska.

Když se rozloučíte, necítíte nic. Když muž odejde, ženu ani nezajímá, kdy se vrátí.

Když cítíte, že váš partner už není vaší hlavní postavou a není ve vašich myšlenkách. Je velmi smutné, když cítíte, že tato osoba není součástí vaší budoucnosti, kterou si představujete, a myslíte si, že se díky tomu cítíte lépe.

Když se probudíte a v první chvíli se na něj ani nepodíváte a uvědomíte si, že nastal "další obyčejný den". Když cítíte lásku, jste vždy šťastní, že se s ním probouzíte. Podíváte se na něj, políbíte ho a v klidu s ním strávíte další společný den.

Když není doma, máte pocit, že vám nechybí, a raději trávíte čas o samotě.

Když si to uvědomíte, jste rádi, že vedle vás není. Tehdy si uvědomíte, že ho ke štěstí nepotřebujete, ba co víc, cítíte se lépe, když s vámi není.

Když si začnete promítat novou lásku. Když si neustále představujete, že jste s někým jiným.

Hlavní foto: leprechaun.land