Nikdo není schopen vytvořit atmosféru, která nepatří jeho duchu.

Jeden moudrý muž byl jednou dotázán, jak se pozná dobrý člověk.

Mudrc odpověděl: "To je dobrý člověk:

"Není to o tom, co říká nebo jak vypadá, ale o atmosféře, kterou v jeho přítomnosti vytváří. Nikdo totiž není schopen vytvořit atmosféru, která nepatří jeho duchu."

Súfijská kniha moudrosti

Lidé mají zvláštní schopnost vnímat atmosféru, nechat se naplnit zevnitř a následovat směr, který vnímaná atmosféra utváří.

Vzpomeňte si na atmosféru na jakékoli oslavě, kde zapomenete na své aktuální problémy a společně se všemi se bavíte, tančíte a užíváte si šampaňského, zmrzliny, čokolády a jemných doteků těl pohybujících se v rytmu hudby.

Vytvářením atmosféry můžete ovládat emoce lidí. Prostřednictvím atmosféry mohou získat odvahu, mohou k vám pocítit nejen lásku, ale i vášeň, mohou pocítit neodolatelnou touhu splnit vaše přání.

Když začnete ovládat atmosféru kolem sebe, začnete ovládat i svůj život, protože vytvořením určité atmosféry podněcujete lidi k naplnění touhy, kterou tato atmosféra naplňuje.

Politici toho často využívají. Ve svých kampaních vytvářejí požadovanou atmosféru, aby je lidé volili.

Toho často využívají manželé. Vytvářejí doma takovou atmosféru, že se jejich drahá polovička ani nepodívá směrem, kde by rodina mohla být ohrožena.

Toho vždy využívají lidé, kteří jsou oblíbení u velkého počtu ostatních lidí. Obrovské množství přátel jim vždy usnadňuje a zpříjemňuje život.

Vytvořením atmosféry přátelství získávají jeden z největších pokladů na světě - mají přátele, na které se mohou kdykoli obrátit o radu, o peníze a jednoduše se těšit z jejich společnosti.

Ovládnutím atmosféry kolem sebe ovládáte běh událostí ve svém životě, protože v tu chvíli prostřednictvím emocí lidí získáváte kontrolu nad pocity a myšlenkami těchto lidí.

Díky atmosféře, kterou vytvoříte, vás začnou milovat a plnit vaše přání. Tím, že ovládáte atmosféru kolem sebe, ovládáte svůj život. Atmosféru kolem sebe můžete snadno ovládat pomocí slov a předmětů.

Když ovládáte atmosféru, lidé ochotně plní vaše přání a neptají se, proč je chcete. Pokud důvěřujete svým smyslům, pravděpodobně dokážete rozlišit atmosféru na různých místech.

Jsou místa, kde se vám líbí atmosféra, a jiná, kde cítíte napětí a nutnost dodržovat určitá pravidla, která nemáte rádi. Nyní jste již dostatečně zkušení na to, abyste začali vědomě věnovat pozornost atmosféře míst, na kterých se nacházíte, abyste posoudili atmosféru z hlediska její užitečnosti a příjemnosti pro vás a abyste tato místa opustili a vyhledali jiná, příjemnější.

Myslím, že tato zkušenost je již dostatečná k tomu, abyste byli přesvědčeni o potřebě pobývat v atmosféře, kde se můžete otevřít, uvolnit, prožívat příjemné emoce.

Je pravda, že se jen málokdy podaří najít místo, kde byste byli s atmosférou zcela spokojeni. Takových míst je skutečně velmi málo. Z této situace však existuje východisko.

Vytvořte si v místech, kde pobýváte, vlastní atmosféru, která vám bude dokonale vyhovovat. Můžete to udělat kdekoli pomocí slov a předmětů.

Když si začnete vytvářet vlastní atmosféru pomocí slov a předmětů, může váš současný život začít připomínat lahodný čokoládový dezert.

Když lidé vědí, jak si pomocí slov a předmětů vytvořit vlastní atmosféru, mohou ve svém životě dosáhnout harmonie.

Pokud si budete pravidelně vytvářet atmosféru pomocí slov a předmětů, rychle dosáhnete pokroku. Dívky, které to dělají, nehledají partnery, protože je prostě už mají.

Mladí i dospělí muži, kteří tak činí, se cítí být schopni zajistit sobě i své rodině, svým blízkým, dětem a domácím mazlíčkům potřebné věci a radost, která s tím souvisí.

Deprese je také atmosféra a je ve vaší moci nahradit ji atmosférou štěstí, dobrodružství, radosti a možnosti, aby se věci vyvíjely podle vašich představ.

Určitě najdete ve svém životě důkazy o tom, že jste v inspiraci něčím začali ovládat dění v práci, lidi kolem sebe a dosáhli jste úžasných výsledků.

Bylo vám nasloucháno a byl vám projevován respekt. Proč to neděláte pravidelně? Vždyť už víte, jak na to, vždyť jste to už dělali! Pokud jste již dříve dosáhli dobrých výsledků, co vám brání dosahovat stejných pozitivních výsledků každý den pomocí slov a předmětů? Pomocí slov a předmětů změňte atmosféru, ve které žijete, na takovou, která je pro vás dnes nejpříznivější. Používáním slov a předmětů k vytvoření požadované atmosféry vám zaručeně nedojde vzduch kvůli nedorozuměním.

Atmosféra, která vám nedodává energii, znamená, že nedostáváte potěšení, nemůžete žít svůj život naplno v souladu sami se sebou.

Necítíte léčivou energii slunce, protože jste jinde a neprožíváte potěšení.

Vytvořte si vlastní atmosféru pomocí slov a předmětů, vše můžete měnit podle svých představ. Zdroj slov je vám dán od narození, zcela zdarma, takže můžete kdykoli změnit atmosféru podle svých názorů, ponořit se do dobrodružství lásky, prosperity, materiálního bohatství.

Štěstí se na vás již usmívá. Tím, že se rozhodnete ovládat atmosféru kolem sebe, sledujete to, co je pro vás nejlepší. Tím, že atmosféru kolem sebe neovládáte slovy a předměty, se utápíte v atmosféře vytvořené druhými, která vám příliš nevyhovuje. Slova jsou tu od toho, aby vám pomohla splnit všechny vaše sny.

Hlavní foto: podumay.info