Muži vždycky říkají pravdu, jen ji ženy raději neslyší.

Základní chybou, kterou většina žen dělá, je.

Nedávno jsem dostal dopis: "Objevilo se téma, které v mém životě a myslím, že i v životech ostatních žen, vyvolává zmatek: jak se správně chovat na začátku vztahu, jaké chyby ženy dělají? Pokud se s námi o toto téma chcete podělit, budu vám vděčná." Mám vám co předat, a tak bych vám ráda pověděla o jedné z největších chyb. Muži VŽDY ŘÍKÁJÍ PRAVDU, ale ženy ji raději neslyší.

Hlavní chybou je, že ženy mají tendenci představovat si věci, které nejsou, a myslí si, že jde o zbožná přání.

Proto jsou naše naděje často zmařeny, upneme se na někoho, kdo s námi nikdy neměl vztah, jsme zraněné, pláčeme a pak potřebujeme spoustu času, abychom se vzpamatovaly. Strach z toho, že zůstaneme sami, nás nutí vstupovat do vztahu bez budoucnosti. Vždy poznáme, jaký je to člověk a zda je pro nás ten pravý, ale přesto doufáme, že ho změníme. Nespoléhejte na iluze, zklamání je nevyhnutelné, protože iluze končí a lidé zůstávají stejní.

Proč si ženy vymýšlejí a přidávají, místo aby si zjistily informace, kterých je málo, vedly rozhovor, zjistily, co je trápí? Mnohé z nich se to bojí udělat. Bojí se, že budou "panikařit". Chodí na rande, vstupují do vztahů..... Kdy mluvit o tom, co je nejdůležitější, když ne hned na začátku?

Pokud muž říká, že není připraven na vážný vztah, nemyslete si, že je stydlivý nebo skromný, jen není zamilovaný a nebere vás vážně. Zájem o ženu jako o svou vyvolenou se u muže projeví okamžitě a obvykle si to nerozmyslí. Nemusíte si vymýšlet ani nic složitě vymýšlet, pokud muž řekne, že si vás nechce vzít, znamená to, že si nechce vzít VÁS.

O čem přemýšlíme? "Budu se snažit a on bude chtít". Pokud nezavolá, znamená to, že o vás nestojí, ne proto, že je zaneprázdněný nebo že nemůže zavolat.

"Pokud nezavolá, musíš na něj prostě přestat myslet. To je vše, co musíš udělat. Je to opravdu jednoduché." Y. Berg.

Pokud vás nepředstaví svým přátelům, rodičům, znamená to, že vás nebere vážně. Nebo muž zmizí, několik týdnů nemluví, neprojevuje téměř žádnou iniciativu k rozvoji vztahu a my sedíme a čekáme - "asi se něco stalo, brzy vše přijme a bude to dobré". Bude to skutečně v pořádku? Ne, samozřejmě že nebude. Muži VŽDY ŘEKNOU PRAVDU, ženy ji raději neslyší.

Pokud se do toho vloží jen žena, znamená to, že není a nebude šance na úspěšný vztah. Není třeba čekat. Pokud ruší schůzky, je neustále zaneprázdněný a vídáte se zřídka, znamená to, že o vás nemá zájem. Nehledejte vysvětlení a neklamte sami sebe.

Někdy může muž přímo říct: "Najdi si někoho jiného, nezasloužím si tě. Co se stane potom? Žena si okamžitě začne myslet, že je pro něj příliš dobrá, a on se cítí nejistý. Ne, on cítí, že pro něj nejste ta pravá nebo že už má jinou ženu, jen neví, jak to říct jemně.

Sexuální vztahy také nejsou ukazatelem toho, že jde o vážný vztah. Zvláště pokud je základem vašeho vztahu pouze sex. Musíte velmi jasně rozlišovat mezi mužovou vášní a jeho touhou být s vámi. Ženy si tyto dvě věci vždycky pletou. Pokud po vás muž touží, neznamená to, že je zamilovaný. Neusilujte o intimnosti příliš rychle, dejte sobě i muži čas, abyste zjistili, zda má o vás zájem? Pokud spolu komunikujete už dlouho a muž vám neřekne o svých pocitech, o své lásce, znamená to, že do vás není zamilovaný, ne proto, že se to bojí přiznat a nemůže najít ta správná slova.

Nevymýšlejte si city, které neexistují. Vždyť právě tehdy tomu začnete sama věřit, plánovat společný život a muž si to ani neuvědomuje, prostě se jen baví. Bolí to, když jsou naděje zmařeny.

Důležité je také upřímně odpovídat na otázky:

Jaké místo mám v životě tohoto muže?

Jde skutečně o vážný vztah? Možná jsem si to vymyslela? Věnujte také pozornost tomu, zda o svém vztahu mluvíte vážně?

Mluví ten muž o budoucnosti?

Cítíte vřelost, nebo odstup a chlad?

Vztah by se měl rozvíjet, ale pokud se tak neděje, pak vás muž bohužel nebere vážně. Nemusíte hledat vysvětlení. Pokud chápete, že cítíte, že vás muž nemiluje, pak byste se neměla snažit zasloužit si jeho lásku, prosit o ni, vyžadovat ji, usilovně se snažit udělat něco pro to, aby se vztah rozvíjel. I když se muž ožení (i to se stává), nic dobrého z toho nebude. Dříve nebo později odejde za ženou, kterou miluje.

Pokud jste se s mužem seznámila nedávno, vzdejte se své naivity a snažte se naslouchat tomu, co vám partner říká, ne tomu, co chcete slyšet vy. Muži VŽDY říkají pravdu. Jen ženy ji raději neslyší.

Vstupujte do vztahu bez iluzí a představ. Proč si něco vymýšlet? Není třeba hledat v muži něco, co tam není. Jen se snažte vidět to, co JE. Pak vás nečeká žádné bolestné zklamání. Také nezapomínejte na svou ženskou důstojnost a nenechte se zneužívat.

Hlavní foto: esotericblog